IZGLEDA DA JE GOTOVO: Nikola Milenković se sa Apenina seli na Ostrvo

N. I.

16. 07. 2024. u 23:00

ČIM se završilo Prvenstvo Evrope u fudbalu, pažnja fudbalskih navijača se usmerila ka prelaznom roku. Prvi spektakl je viđen juče u Madridu na predstavljanju Kilijana Mbapea u Realu, a navijače u Srbiji zanima gde će Nikola Milenković. Mladi štoper, prvotimac Firorentine i nezamenljiv deo reprezentacije Srbije je na pragu velikog potpisa i odlaska u Premijerligu Engleske.

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ ГОТОВО: Никола Миленковић се са Апенина сели на Острво

FOTO: M. Vukadinović

Naime, Milenković je u završnoj fazi pregovora sa Notingem forestom, na čiju je poslednju ponudu od 12 miliona evra za obeštećenje, Fiorentina izgleda i pristala. Posle sedam godina, 264 utakmice, 17 golova i pet asistencija, izgleda da je došao red da se Fiorentina i Nikola Milenković rastanu.

- Advokati i pravnici Fiorentine i Notingem Foresta imali su zajednički ručak na kojem su dogovoreni detalji, tako da bi posao trebalo da bude završen danas u toku dana - objavili su dobro obavešteni izvori.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Milenković je u Fiorentinu došao 2017. godine iz Partizana. Imao je 19 godina i bio je plaćen 5,5 miliona evra. Nije se radovao trofeju u Firenci, iako je u dva navrata bio na 90 minuta od osvajanja Lige konferencija. Pretprošle sezone u finalu bolji je bio Vest Hem, prošle Olimpijakos.

Srpski štoper je postao standardni reprezentativac Srbije, a u nacionalnom dresu je nastupao 53 puta i postigao je tri gola.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)