TADIĆ ODLUČIO: Kapiten više neće igrati za reprezentaciju Srbije?!

Filip Milošević

16. 07. 2024. u 23:40

KAPITEN fudbalske reprezentcije Srbije Dušan Tadić i selektor “orlova” Dragan Stojković već nedeljama nisu na istoj liniji. Krčanje i pucanje veze desilo se one noći, posle poraza od Engleske na EP u Nemačkoj kada je Tadić iz duše otkrio da je neprijatno iznenađen Piksijevom potezom da ga od starta meča ostavi na klupi za rezerve. Prema saznanju pojedinih medija Tadić je odlučio da se više ne odaziva na Stojkovićeve pozive, a prvi sledeći će uslediti za septembarske mečeve Lige nacija, sa Španijom u Beogradu, pa odmah i sa Danskom u Kopenhagenu.

ТАДИЋ ОДЛУЧИО: Капитен више неће играти за репрезентацију Србије?!

FOTO: M. Vukadinović

Kapi koje su prelile čašu dobre komunikacije bila je ta Tadićeva izjava, pa ztim zahtev selektora da se kapiten zbog nje u bazi “orlova” u Augsburgu izvini svima u reprezentaciji, a jučerašnja Piksijeva izjava sa (ne)skrivenom porukom se izgleda čula daleko, čak do trening kampa Fenerbahčea u kojem Tadić trenira već danima.

 - Meni je još jedan detalj sa finala EP stavio jak utisak, a to je izlazak iz igre Kejna i Morate. Dva kapitena, dva lidera svojih reprezentacija. Nijedan gest, ni najmanja reakcija koja bi narušila duh u ekipi. Odlaze na klupu, pružaju podršku. To su stvari na kojima svi moramo da učimo. Nema sujete i prevelikog ega, svi su su službi kolektiva i pobeda je svima zajednički cilj - rekao je Stojković, gotovo izvesno misleći na Tadića.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kapiten će tako, najverovatnije, da stane u kolonu onih koji su se , sa trakom oko ruke ili bez nje na prilično neslavan način oprostili od svoje reprezentcije. A to su Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Nemanja Matić, Lula Milivojevići još neki. Šteta!

BONUS VIDEO: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)