NDIAJE NAJAVIO VELIKA DELA: Uzdanica Crvene zvezde jedva čeka početak sezone

Novosti online

17. 07. 2024. u 12:13

Fudbaler Crvene zvezde Šerif Ndiaje rekao je danas da se uželeo navijača crveno-belih i pune Marakane pred početak nove sezone u Superligi Srbije.

НДИАЈЕ НАЈАВИО ВЕЛИКА ДЕЛА: Узданица Црвене звезде једва чека почетак сезоне

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u Sankt Peterburgu.

 - Uradili smo dobar posao na pripremama. Ništa nije bilo teško na pripremama, ali naravno da volim više da igram utakmice nego da treniram, kao i svi. Ipak, ne pada mi teško da treniram. Iza nas su dobre utakmice, a posebno smo se istakli protiv Zenita koji je velikan ruskog fudbala. Srećan sam zbog tima, ali i sebe što nam ide ovako. Sad je vreme da to pokažemo i na premijeri nove sezone - rekao je Ndiaje, prenosi sajt kluba.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Senegalski fudbaler je poručio da se uželeo navijača i punog stadiona "Rajko Mitić", kao i da želi da nova sezona bude bolja od prethodne.

 - Ne mogu da dočekam da se ponovo vratim na Marakanu i da vidim pune tribine. Znam da je isti osećaj i kod naših navijača. Uželeli smo se jedni drugih. Želimo da ova sezona bude bolja nego prethodna i da je na pravi način otvorimo - naglasio je Ndiaje.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ndiaje je u prolećnom delu prvenstva bio efikasniji nego jesenas, postigao je dva gola u večitim derbijima protiv Partizana.

  - Za napadača je bitno da postiže golove, ali i da pomaže ekipi na terenu. Naravno, volim da pogađam, to mi daje na samopouzdanju i nadam se da ću nastaviti i ove sezone tako - izjavio je Ndiaje.

Osvrnuo se Ndiaje i na saradnju sa trenerom Crvene zvezde Vladanom Milojevićem.

 - Izuzetno cenim Milojevića i našu saradnju, reč je o odličnom treneru. Takođe, radi se o čoveku sa izuzetnim karakterom, a smatram i sebe takvim, tako da zajedno možemo mnogo toga. Videli su svi koliko sam slobodnije delovao na terenu kada je Milojević došao. Dao mi je samopouzdanje i smatram da sam mu vratio to. Nastavićemo tamo gde smo stali, dodao je Ndiaje. On je naglasio kako je njemu i njegovoj porodici lepo u Beogradu i Srbiji.  Uživamo u Beogradu, moja supruga, sin i ja. Zaista nam je sjajno u Srbiji - zaključio je Ndiaje.

Fudbalska Superliga Srbije počinje u petak, branilac titule Crvena zvezda prvu utakmicu igraće u subotu od 20 časova na svom terenu protiv debitanta Jedinstva sa Uba.

BONUS VIDEO: Himna Srbije i Rusije na meču Soči - Crvena zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)