''SVAĐA SA BAHAROM POGORŠALA STVARI!'' Kraso o periodu u Zvezdi, novom klubu...

Novosti online

17. 07. 2024. u 16:06

Žan Filip Kraso je došao kao veliko pojačanje na ''Marakanu'' međutim posle godinu dana napustio je klub i potpisao za francuskog drugoligaša Pariz.

СВАЂА СА БАХАРОМ ПОГОРШАЛА СТВАРИ! Красо о периоду у Звезди, новом клубу...

FOTO: M. Vukadinović

On je govorio za francuske medije o novom klubu kao i o periodu provedenom u crveno-belom dresu u Beogradu.

- Ne smatram da sam napravio korak unazad povratkom u drugu ligu Francuske. Naprotiv, ambijent koji poznajem sigurno će mi pomoći da ponovo osetim zadovoljstvo igranja. Želeo sam da ponovo postanem važan za svoj tim - počeo je Kraso.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kako ističe, nije želeo da bude zamena...

- Dao sam prioritet ulozi. Ne može u fudbalu da se predvide stvari, ali potpuno je drugačije doći u klub kao starter i braniti svoje mesto. Mnogo je to lakše nego stići kao alternativa i boriti se. Ovde sam dobio garancije da ću igrati, što ne bi bio slučaj u Ligi 1. Da sam hteo da budem zamena ostao bih u Crvenoj zvezdi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Bilo je i nesuglasica sa Barakom Baharom.

- U oktobru sam bio prvi strelac tima. Postigao sam sedam golova, imao tri asistencije. Kada je trener počeo da me stavlja na klupu, verovao sam da želi da me odmori za Ligu šampiona. Međutim, i tamo me je stavljao na klupu. Otišao sam kod njega da konstruktivno pričamo. Pitao sam ga šta treba da popravim, šta su mi nedostaci. Pričao mi je o odbrani. I to u periodu kada sam postizao golove. Nisam ga razumeo. Na kraju je ta rasprava samo pogoršala stvari.

BONUS VIDEO: Veliki vatromet na Marakani posle Zvezdinog šampionskog slavlja

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Otkrivamo zvanično najlepše plaže u Evropi za 2024  sa sjajnim provodom po last minute cenama