PIŠE NOVU ISTORIJU: Ima samo 14 godina, srušio fudbalski rekord, a vlasnik je bio bivši igrač Jagodine (VIDEO)

Novosti online

18. 07. 2024. u 10:31

Koliko je neko veliki talenat često se vidi i po tome sa koliko godina dobija priliku na najvećoj pozornici. Tako je ime Kavana Salivena već sada u istorijskim knjigama.

ПИШЕ НОВУ ИСТОРИЈУ: Има само 14 година, срушио фудбалски рекорд, а власник је био бивши играч Јагодине (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Ovaj mladić, koji je na dan debija imao 14 godina i 293 dana, ušao je u igru u 85. minuta u meču Filadelfije juniona i Nju Ingland revolušna (5:1).

Dečak je odrastao upravo u Pensilvaniji i u poslednjih godinu dana je skrenuo pažnju igrom u B timu, gde je na deset mečeva sakupio dva pogotka.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sada je postao najmlađi fudbaler u istoriji MLS lige i tako za 13 dana srušio rekord Fredija Adua. Ovog asa se mnogi sećaju iz popularne igrice "Fudbal menadžer“, a karijera ga je na kraju dovela i do Jagodine na zalasku karijere, a dosadašnji rekord držao je od 2004. i debija u opremi Di Si junajteda.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Saliven je inače već ugovoren kao novi igrač Mančester sitija od momenta kada napuni 18 godina, ali bi u Englesku mogao i ranije u slučaju bržeg razvoja i napretka.

Kevin Saliven je inače redovan reprezentativac Amerike do 15 godina i ima pet golova na isto toliko mečeva. Šampion je Severne Amerike iz 2023. godine i pokriva poziciju veznog igrača.

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!