ODLEPIO ZA SRBINOM! Žoze Morinjo "prelomio": Dovedite mi ga u Fenerbahče

Novosti online

18. 07. 2024. u 10:32

Dolaskom Alvara Morate u Milan, gotovo je izvesno da će Luka Jović napustiti San Siro ovog leta. Kapiten španske reprezentacije stigao je na lekarske preglede, što znači da će srpski reprezentativac u novoj sezoni zaigrati za neki drugi klub.

ОДЛЕПИО ЗА СРБИНОМ! Жозе Морињо преломио: Доведите ми га у Фенербахче

FOTO: Tanjug/AP

Ako je suditi po ponudama, Istok je suđen Joviću, budući da se za njega odavno zainteresovao Zenit iz Sankt Peterburga. Međutim, šampion Premijer lige Rusije dobio je žestoku konkurenciju iz - Turske!

Trener Fenerbahčea Žoze Morinjo je ozbiljno zagrizao za bivšeg napadača Crvene zvezde. Italijanski novinar Nikolo Skira javlja da je Fenerbahče započeo pregovore sa agentom Luke Jovića Falijem Ramadanijem.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Jović je nedavno postigao jedini pogodak za Srbiju na Evropskom prvenstvu, ističući se svojim talentom i sposobnostima. Ova činjenica dodatno potvrđuje njegovu vrednost i kvalitet kao fudbalera koji može doneti odlučujuće trenutke na terenu.

Jović je prethodnu sezonu proveo u Milanu, gde je postigao šest golova na 23 utakmice, pokazujući svoju sposobnost da se nametne na velikoj sceni. Postoji i interesovanje za njegov potencijalni prelazak u splitski Hajduk, što bi bio značajan korak u njegovoj karijeri. 

FOTO: Tanjug/AP

 

Dolazak Jovića u Istanbul značio bi i odlazak Edina Džeka u Hajduk iz Splita, o čemu se već dugo spekuliše.

Ugovorom je vezan za Fenerbahče, ali taj scenario izgledao kao sve realniji. Na „Poljudu“ je već Ivan Perišić, očekuje se i ozvaničenje transfera Rakitića, pa nema nikakve dileme da bi Đenaro Gatuzo mogao da ima najmanje tri fudbalera svetske klase u timu.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)