OGLASIO SE FSS! Evo kako su reagovali na odluku Dušana Tadića da se povuče iz reprezentacije

Novosti online

18. 07. 2024. u 12:31

KAO što se šuškalo posle debakla Srbije na Evropskom prvenstvu da će Dušan Tadić biti prvi koji će napustiti reprezentaciju, to se i obistinilo.

ОГЛАСИО СЕ ФСС! Ево како су реаговали на одлуку Душана Тадића да се повуче из репрезентације

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Fudbaler Fenerbahčea se putem Instagrama oprostio od nacionalnog tima, sa kojim je nastupao na Svetskom i Evropskom prvenstvu. 

Inače, Tadić je u dresu "orlova" zabeležio 111 nastupa, nakon čega je doneo odluku da stavi tačku na reprezentativnu karijeru, što je rastužilo sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari u našoj zemlji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

I Fudbalski savez Srbije je reagovao na objavu Dušana Tadića, te je ispod fotografije u komentarima ostavio srce.

Foto: Printskrin FSS

 

Podsećanja radi, Tadić se u prijateljskim odnosima rastao sa svima, sudeći po njegovoj objavi na društvenim mrežama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Hvala svima koje sam upoznao od prvog dana kada sam postao deo reprezentacije i FSS-a. Učinili su me boljim čovekom i sportistom. Opraštam se od reprezentacije, ali verujem da ću jednog dana ponovo biti tu. Posle igračke karijere, želim da ostanem u fudbalu, a nema ničeg lepšeg nego da svojoj zemlji pomognete ukoliko to možete. Sa svojom porodicom i prijateljima, na tribinama ili ispred ekrana, biću uvek veran navijač Srbije - rekao je Tadić, između ostalog.

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijana vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijsk igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!