PORTUGAL TI NIKADA NEĆEMO ZABORAVITI! Direktor reprezentacije Srbije se obratio Dušanu Tadiću

Novosti online

18. 07. 2024. u 14:27

Direktor naše A reprezentacije Stevan Stojanović poštuje odluku Dušana Tadića i ističe da mu imponuje što je u protekle tri godine imao zadovoljstvo da sa jednim takvim profesionalcem bude na istom zadatku.

ПОРТУГАЛ ТИ НИКАДА НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ! Директор репрезентације Србије се обратио Душану Тадићу

Foto AP

- Naša saradnja na relaciji direktor-kapiten je uvek bila na najvišem mogućem nivou, bazirana na iskrenosti i uzajamnom poštovanju. Želim da mu se zahvalim na svemu što je uradio za našu reprezentaciju. Dobro ga poznajem i mogu da potvrdim da mu je asistencija uvek bila draža od gola. Pamtićemo onaj centaršut ka Mitroviću u Lisabonu koji je odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo, ali i sve druge poteze kojima je doprinosio uspesima reprezentacije - rekao je Stojanović i dodao:

- Nadam se da će nam i dalje biti na raspolaganju u jednoj novoj ulozi, jer svaki savet i sugestija jednog takvog profesionalca, može da bude od velike pomoći mladim igračima sa kojima selektor Stojković planira da osveži nacionalni tim.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)