TRADICIJA SE NASTAVLJA: Ibrahimović potpisao za Milan

Novosti online

18. 07. 2024. u 14:50

Mladi fudbaler Maksimilijan Ibrahimović, sin legendarnog Zlatana Ibrahimovića, zakoračio je u profesionalne vode potpisivanjem ugovora sa Milanom, klubom u kojem njegov otac trenutno obavlja ulogu savetnika.

ТРАДИЦИЈА СЕ НАСТАВЉА: Ибрахимовић потписао за Милан

Foto: Profimedia

Sa svojih 17 godina, Maksimilijan je već ostvario zapažene nastupe za ekipu do 18 godina, gde je odigrao 29 utakmica i postigao tri gola u prethodnoj sezoni.

Njegova višestruko talentovana igra pokazuje da može pokriti poziciju levog krila, ali takođe može biti koristan i na drugim napadačkim pozicijama, kao i u veznom redu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zlatan Ibrahimović, otac mladog Maksimilijana, ostavio je dubok i neizbrisiv trag u svetu fudbala. Tokom svoje izuzetne karijere, Zlatan je igrao za renomirane klubove poput Malmea, PSŽ-a, Intera, Milana, Juventusa, Mančester junajteda, Barselone, i Los Anđeles Galaksija.

Foto: Profimedia

Sa gotovo neverovatnom statistikom od skoro 1000 odigranih utakmica i 550 postignutih golova, Zlatan je osvojio srca mnogih navijača svojim jedinstvenim stilom igre i impresivnim fudbalskim veštinama. Takođe, nije zanemarljivo spomenuti ni njegov doprinos reprezentaciji Švedske.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024