ŠOK PRIČA O HVANGU: Tajni eksplicitni snimak intimnih odnosa, ucena snaje "veštice" i fudbalska zvezda koja sad živi u sopstvenom paklu

Novosti online

18. 07. 2024. u 16:14

Fudbal je potresla jedna prilično neverovatna priča. Južnokorejska.

ШОК ПРИЧА О ХВАНГУ: Тајни експлицитни снимак интимних односа, уцена снаје вештице и фудбалска звезда која сад живи у сопственом паклу

Foto: Profimedia

Hvang Ui Đo, najbolji fudbaler Južne Koreje 2018, 31-godišnji napadač Notingem foresta koji od danas ima za klupskog kolegu i srpskog reprezentativca, nalazi se u centru pažnje svetske javnosti.

I ne čudi, šta je sve uradio, doživeo i šta mu se sada dešava.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Poslednje vesti o njemu glase da je pokrenuta istraga protiv njega u domovini sa ciljem dokazivanja optužbi da je nelegalno snimao intimne odnose sa dve žene u četiri navrata, u leto i jesen 2022. godine. Zbog te istrage je van reprezentacije od novembra i, kako piše "Atletik", ako bude proglašen krivim, može da dobije zatvorsku kaznu u trajanju do sedam godina. A hajka je sada prilično velika na njega, jer je pokrenuta čitava lavina u južnokorejskoj javnosti o "molkama", (od južnokorejskog "molae-kamera", skrivena kamera), zbog prave pomame tajnog snimanja eksplicitnih sadržaja.

Kako je popularni Hvang najpre bio žrtva

Pre godinu dana korejski medij "K-njuz" je javio da je 25. juna 2023. navodno bivša devojka ovog vrlo popularnog južnokorejskog reprezentativca objavila na Instagramu snimak eksplicitnog sadržaja i rekla kako je bila iskorišćena i ostavljena, te je upozorila druge devojke na ovog fudbalera.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ja sam žena koja se zabavljala sa Hvang Ui Đoom. On je ignorisao nekoliko žena tako što ih je najpre prevario da spavaju sa njim, a onda naglo prekidao veze govoreći da mora u inostranstvo. Mnogo je žrtava poput mene, uključujući poznate ličnosti. Ispostavilo se da se, tokom 'zabavljanja' sa mnom viđao sa još nekom devojkom. On se ovog časa viđa sa poznatim ženama, influenserkama, običnim devojkama, sve u isto vreme. Ne znam koliko je još njih pogođeno - preneo je "K-njuz" objavu te navodne žrtve.

Fudbaler se branio da nije uradio ništa nelegalno, da ne poznaje osobu koja je objavila to što je objavila o njemu, nazvazvši je "kriminalcem koji preti da mu naruši ugled i koristi njegove lične snimke iz privatnog života".

Dakle, moglo bi da se zaključi iz ove njegove odbrane ili da mu je krivo što je to o njemu objavila devojka koju je ostavio, ili je neki haker uzeo lični snimak, možda čak probao i ucenom da iznudi novac, pa je tako nastala ona objava. Istina je, međutim, skroz drugačija...

Policijska akcija i šokantno otkriće o besnoj snajki

Policija nije sedela skrštenih ruku, pa je tako posle Hvangove prijave rešila da podrobno ispita ko je, zapravo, osoba koja je objavila onu škakljivu foto/video stvar, ko je to ucenom zatražio novac "da ne objavi više takvih stvari" i...

Ispostavilo se, po IP adresi, koja služi za identifikaciju internet korisnika, da je objava emitovana - iz kuće u kojoj Hvang Ui Đo živi.

To je, naravno, isprva bilo prilično čudno, jer što bi neko sam sebe optuživao da je ženskaroš, što bi podnosio prijavu policiji - pa da ga ona otkrije kao krivca. Ali, tada je istraga utvrdila da je u vreme pomenute objave u kući bila samo žena fudbalerovog starijeg brata.

I, upravo ona, snaja, objavila je taj snimak.

Kasnije je sve priznala i to "besna na život, a najviše na zeta", zbog kog je, kako je istakla, sve podredila sa mužem (osnovali su agenciju koja brine o svim marketinškim i drugim pravima Hvang Ui Đoa). Zbog Hvang Ui Đoa je ona "odustala od sopstvenog života", morala da se seli po stranim zemljama, i tako dalje, i tako dalje...

I, zato je posegnula za osvetom.

Prosto, pronašla je u zetovom telefonu taj snimak, objavila ga i, eto, htela da mu napakosti.

Ali, ne samo da je, kako "Koreja herald" javlja, dobila tri godine zatvorske kazne, jer je njeno delo podvedeno u krivičnom zakonu Južne Koreje u odeljku "sek*ualna krivična dela i ucene" (izgleda da je anonimno kontaktirala zeta i tražila novac da ne bi objavljivala "još nešto"), već je učinila fudbaleru nešto što ni sama nije sanjala:

Policijska istraga protiv navodne žrtve

"Snajka iz pakla" se, prema navodnima "Jonhap" novinske agencije, odlučila na ovaj potez kada su se braća nešto posvađala, a ona bila ljuta što se reprezentativac ne ophodi sa poštovanjem prema bratu i njoj, snaji, "a toliko su za njega učinili".

Međutim, objava za kojom je posegnula (iako se branila da je "zamaskirala lice žene" i "da nikog sem Hvang Ui Đoa nije želela da povredi") dovela je do nove istrage.

Naime, policiji se javila prava žrtva ove scene, žena s kojom je fudbaler bio na snimku i poručila - da je ona eksplicitno rekla pre intimnog odnosa da ne želi da bude slikana ili snimana.

Policiji je to bilo dovoljno da započne novu istragu.

Bio je to sam kraj 2023. godine, Fudbalski savez Južne Koreje je odmah "do daljnjeg" izbacio ovog igrača iz reprezentacije, a u klubu, Notingem forestu, i dalje ga smatraju svojim normalnim članom, dok se istraga ne okonča.

"Zašto si to uradio?!" vs "Nije istina, njih dvoje su zajedno gledali taj snimak!"

Tokom istrage su korejski mediji došli do sledećih podataka:

Na primer, u porukama koje su dospele do novina, a koje je policija pronašla na telefonu južnokorejskog reprezentativca, vidi se kako žena koja je bila žrtva pita:

"Jasno sam ti stavila do znanja da neću (da bidem snimana), kako se onda pojavio snimak kada sam rekla 'ne'?".

Advokati fudbalera, međutim, stoje pri sledećem stavu:

"Snimak je napravljen Hvangovim mobilnim telefonom, ali ne na neki nelegalan način. Štaviše, on i ženska osoba sa snimka su zajedno gledali taj video zapis nakon što su ga napravili".

Zabrana putovanja, pa ukidanje zabranje, i sada - strepnja

Stvari se za Hvan Ui Đo ne smiruju. Novinska agencija "Jong ang" je javila da je u januaru 2024. njemu bilo zabranjeno da napušta zemlju nakon što je odbio da četvrti put u kratkom vremenu daje izjave policiji ("bio je na informativnim razgovorima 18. decembra, te 12. i 15. decembra 2024"), ali je posle deset dana ipak ukinuta zabrana putovanja, pa je mogao da se sa jedne pozajmice, Noriču, posveti drugoj (prešao je, na šest meseci, u tursku Alanjuspor).

Sada je opet član prvog tima Notingem foresta, za koji nije odigrao nijedan prvenstveni meč otkako je 2022. stigao iz Bordoa (za koji je na 94 nastupa postigao 29 golova). Za reprezentaciju je igrao 62 puta i u 19 navrata bio strelac.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKAD JEFTINIJE Otkrijte čari destinacije sa idealnim plažama i sjajnim provodom!