MILAN BORJAN NAPUSTIO ZVEZDU Golman crveno-belih se emotivnom porukom oprostio od "delija"

Novosti online

18. 07. 2024. u 21:35

NEKADAŠNjI kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i Crvena zvezda su se rastali, a uprava kluba priredila je kanadskom reprezentativcu oproštajni ručak.

МИЛАН БОРЈАН НАПУСТИО ЗВЕЗДУ Голман црвено-белих се емотивном поруком опростио од делија

FOTO: Z. Ćorović

Nakon 309 utakmica, uz jedan postignut gol i 156 mečeva na kojima je Borjanova mreža mirovala, nekadašnji kapiten Crvena zvezde se zvanično oprostio od kluba.

Na ručku na kom su prisustvovali članovi rukovodstva Crvene zvezde, u prijateljskom tonu smo napravili prigodan oproštaj nekadašnjem crveno-belom kapitenu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Predsednik Crvene zvezde - Svetozar Mijailović imao je samo reči hvale za Borjana tokom svih ovih godina koliko je čuvao mrežu Zvezde.

FOTO: FK Crvena zvezda

- Danas se okupilo rukovodstvo FK Crvena zvezda, kao i bivši asovi koji su obeležili svoje vreme, kao što je i Borjan svoje, kako bi mu odali priznanje da shvati da je Zvezda i dalje njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba uvek otvorena. Borjanova epizoda u Zvezdi je obeležila ovo vreme, jedno od najuspešnijih u istoriji kluba. Radosni smo što je na ovakav način ispraćena jedna od naših značajnih sportskih ličnosti. Poručio sam mu da i dalje radi ono što najbolje ume, kao i još puno uspeha u sprotskoj karijeri, ali i to da pored fudbala ima još mnogo radosti u životu - rekao je Mijailović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Borjan je u Zvezdi osvojio šest titula, kao i tri kupa, odnosno tri duple krune. Imao je oproštajnu poruku za zvezdaše, ali ih pozvao da u subotu od 20 časova dođu na stadion i podrže pulene Vladana Milojevića na otvaranju sezone protiv Jedinstva iz Uba.

- Fenomenalno, cela uprava kluba je došla, trener Vladan Milojević, generalni direktor Zvezdan Terzić, zaista prelepo iskustvo, puno emocija za mene. Krivo mi je što sam otišao iz Zvezde, jer je ovo moja druga kuća i nadam se da ću se jednog dana u nekoj drugoj ulozi vratiti ovde. Moja čitava porodica i ja smo veliki zvezdaši, i već u subotu ću sa sinom da dođem na utakmicu kako bih dao vetar u leđa igračima, stručnom štabu, upravu i svima da se na startu ostvari dobar rezultat i upiše prva pobeda u sezoni. Želeo bih da poručim navijačima da ih volim najviše na svetu i da se i njima zahvalim na ovih prelepih sedam godina koliko sam proveo u klubu. U meni će uvek imati još jednog navijača Zvezde - podvukao je iskusni čuvar mreže.

Borjan je od Crvene zvezde dobio uramljen dres kao simbolični poklon za sve ono što je uradio za klub.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)