STEVANOVIĆ PRED PARTIZAN: ''To nam daje samopouzdanje...''

Filip Milošević

18. 07. 2024. u 22:34

Fudbaleri Partizana će u okviru 1. kola Superlige Srbije odmeriti snage sa Napretkom, a pomenuti duel igraće se na stadionu u Humskoj iako su kruševljani u ovom susretu ''domaćini''.

СТЕВАНОВИЋ ПРЕД ПАРТИЗАН: То нам даје самопоуздање...

FOTO: Nebojša Paraušić

Pred ovaj meč svoje utiske izneo je trener Napretka, Goran Stevanović.

- Uspeli smo da u kratkom roku formiramo dobru bazu, napravimo potentnu ekipu. Uradili smo pripreme na visokom nivou, igrali sa tri dobra protivnika, i to daje samopouzdanje da možemo ući u sezoni sa visokim ambicijama. Pravu inspiraciju daje što je tim sastavljen od momaka velikih igračkih i mentalnih kvaliteta. No, kao glumci pred premijeru, kada kažu: ‘Dođite, pa vidite sve’. Tako i mi jedva čekamo da prikažemo novi Napredak sa novim karakterom i licem. Istrajan, borben, fanatičan - rekao je Stevanović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Smatra da veruje da njegov tim može do pozitivnog rezultata.

- Napredak je prethodnih godina mnogo problema zadavao Partizanu, tako da će on biti motivisan, ali ja želim da sutra pričamo delima, ne rečima danas. Da ne ulazimo ni u euforiju ni u agoniju, jer u Srbiji si ili na nebu ili u blatu, a to je zamka, već da idemo iz kola u kolo na svom putu. Žao mi je što u mom prvom mandatu publika zbog korone nije mogla na tribine, tako da jedva čekam da zaigramo u pravoj fudbalskoj atmosferi u Kruševcu - rekao je Stevanović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024