HAOS NA ULICAMA BEOGRADA! Jeziva tuča navijača, dva muškarca teže povređena (VIDEO)

Novosti online

19. 07. 2024. u 07:40

Dva muškarca su teško povređena, a jedan lakše u tuči koja se dogodila oko ponoći na Zvezdari, na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve.

ХАОС НА УЛИЦАМА БЕОГРАДА! Језива туча навијача, два мушкарца теже повређена (ВИДЕО)

Foto: Printskrtin

Kako se navodi na društvenim mrežama, korišćene su baklje i štangle.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na jednom od snimaka koji je objavio "Moj Beograd" se može videti i jedan automobil koji se zaleće u masu dok je u toku haos.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nezvanično, nekoliko osoba je završilo po ulici od siline udarca. 

Izvor sukoba, kao i detalji o uzrocima, još uvek nisu potpuno jasni. Međutim, prisustvo jake policijske i žandarmerijske snage na licu mesta ukazuje na ozbiljnost situacije. Očekuje se da će nadležne institucije sprovesti istragu o ovom incidentu i preduzeti odgovarajuće mere kako bi se osigurala bezbednost građana u ovom delu grada. Ostaje veliko pitanje da li je navedeni sukob bio ranije dogovoren i planiran, ali svakako ostaje "gorak ukus u ustima" uoči starta nove superligaške sezone.

Podsećanja radi, takmičarska 2024/25. godina u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala startuje danas (petak 19. jul), kada će biti odigrane i prve dve utakmice u borbi za bodove. Na Gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu, kragujevački Radnički 1923 sa početkom od 19 časova dočekuje pančevački Železničar, dok će dva sata kasnije na stadionu u Humskoj ulici Napredak iz Kruševca "biti domaćin" ekipi Partizana.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev