"VOLEO BIH DA NAVIJAČI OBORE REKORD IZ 2014. GODINE": Trener crveno-belih pred meč sa Jedinstvom

Novosti online

19. 07. 2024. u 18:45

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20 časova u utakmici sa Jedinstvom koja će biti odigrana na Marakani startuju novu sezonu u Superligi Srbije.

ВОЛЕО БИХ ДА НАВИЈАЧИ ОБОРЕ РЕКОРД ИЗ 2014. ГОДИНЕ: Тренер црвено-белих пред меч са Јединством

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je pred početak nove sezone i sutrašnji meč prvog kola Superlige Srbije protiv Jedinstva iz Uba da bi voleo da navijači obore rekord iz 2014. godine kada je na stadionu "Rajko Mitić" bilo 22.000 ljudi.

- Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da obore rekord iz 2014. godine kada je na premijeri sezone bilo 22 hiljade ljudi. Ko god može da dođe da nas podrži, nadam se da će to i učiniti, a mi se svakako naše publike jesmo uželeli. Nadam se i da su oni nas, uprkos tome što je jul, toplo, godišnji odmori, vikend. Ko god došao, hvala mu - počeo je Milojević.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Mnogo reči hvale treber crveno-belih imao je za ekipu Jedinstva.

- Čestitam im na ulasku u Superligu. Velika je to stvar i zasluge svakako idu ljudima koji vode klub. Siguran sam da imaju potencijal za ovo takmičenje i želim im da ostanu u prvenstvu. Imaju veliki broj mladih i zanimljivih igrača. Mnogi od njih su već igrali u inostranstvu, neki samo u Srbiji, ali svakako su dobro poznata imena - Sise, Fereira, Denić, Dubljanić, Stojanović... Mislim ipak da im je najveći adut kolektiv, uz trenera koji je dugo bio u Italiji i koji je pravi taktičar. Biće zanimljiva i atraktivna utakmica - rekao je Milojević.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: FK Crvena zvezda

Sve je zanimalo kakva je situaicja sa Duarteom, bonusima i sastavom.

- Ne znam da li će Duarte debitovati sutra. Trenira sa nama, nedavno se priključio, biće u protokolu, ali da li će zaigrati - videćemo. Što se bonusa tiče, mi imamo veliki broj mladih igrača, a sve zavisi od taktike i protivnika ko će od njih da se nađe na terenu. Ne mora da znači da ćemo sutra imati samo dva bonusa na terenu. Ne znam da li će neko sutra da propusti premijeru, ali treba uzeti u obzir da smo odradili specifične pripreme, jer se veliki broj reprezentativaca tek u Rusiji priključio kada smo već uigravali ekipu. Propustili su bazični deo i videćemo da li nekome treba jošš treninga da dođe u fizički željenu formu. Svakako imamo veliki fond igrača i s te strane ne postoji problem - rekao je Milojević.

Neće sutra biti nimalo lako, uveren je Milojević.

- Sve ekipe u Superligi imaju kvalitet i svi su motivisani da se dokažu i pokažu. Ovo je početak sezone, ekipe još uvek nisu skroz uigrane i zato ne znamo šta možemo da očekujemo. Verujem da će biti zanimljivo, ali ne i lako - rekao je Milojević.

Takođe Milojevića su pitali i da li se nekada u karijeri susreo sa situacijom koja nas očekuje večeras, a to je da Napredak kao domaćin protiv našeg večitog rivala igra u Humskoj i koliko to ugrožava regularnost takmičenja.

- Ne bih da odgovaram na to - završio je izlaganje Milojević.

BONUS VIDEO Himna Srbije i Rusije na meču Soči - Crvena zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev