OVO NIJE PARTIZAN: Aleksandar Stanojević nezadovoljan nakon pobede nad Napretkom

Александар Илић
Aleksandar Ilić

19. 07. 2024. u 23:21

FUDBALERI Partizana gostovali su Napretku u 1. kolu Superlige Srbije, a nakon meča Aleksandar Stanojević izneo je svoje utiske.

ОВО НИЈЕ ПАРТИЗАН: Александар Станојевић незадовољан након победе над Напретком

FOTO: M. Vukadinović

Slavio je Partizan golom Mateusa Saldanje u poslednjim minutima. Stanojević nije bio zadovoljan izdanjem svog tima uprkos trijumfu. 

- Nije to ni blizu Partizana kakvog želimo. Nismo ni blizu onoga što treba da igramo. Hvala navijačima. Žao mi je zbog njih, pozitivnu atmosferu su napravili. Igrači su pokazali karakter. Mi moramo bolje, ovo nije Partizan. Nedostaje nam ritma, brzine u igri, direktnosti. jednostavno, sve nam nedostaje. Mora bolje, više da radimo. Bojao sam se da će ovako biti. Svaka čast momcima. Nagrađeni su za to. Motiv više su nam navijači i obaveza, poručio je Stanojević. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)