"ZMAJEVI" SE BAŠ NE ŠALE: Nemanja Vidić pojačao Voždovac, a nije jedini...

Novosti online

20. 07. 2024. u 17:35

DOK pripreme prvog tima na Zlatiboru uveliko traju i Zmajevi vredno treniraju, Voždovac nastavlja da sa pojačanjima pred start nove sezone.

ЗМАЈЕВИ СЕ БАШ НЕ ШАЛЕ: Немања Видић појачао Вождовац, а није једини...

FOTO: FK Voždovac

Klubu su se pridružila još četiri iskusna fudbalera – Nemanja Vidić, Nenad Stanković, Nikola Furtula i Mouhamed Tidjane Traore.

Sportski direktor, gospodin Denis Prtenjača, poželeo je dobrodošlicu novim igračima i izrazio veliki optimizam povodom njihovog angažmana:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Veliko mi je zadovoljstvo da momcima poželim dobrodošlicu u klub. Ne sumnjam da će strast, posvećenost i talenat sigurno uneti novu energiju na teren i van njega. Sa ovim pojačanjima verujemo da smo samo korak bliže tome da ostvarimo zacrtane ciljeve.

Nenad Stanković (31), novo – staro lice na Krovu, iz OFK Beograda prešao je u boje Voždovca ponovo nakon osam godina kao jedna od ključnih karika u misiji zvanoj Super liga. Dres Zmajeva zadužio je na 1+1 godinu na poziciji desnog beka.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Kada sam prvi put pre osam godina došao u ovaj klub bio sam mlad igrač. Taj prvi period mi je ostao u lepom sećanju ali tada nisam imao veliku priliku da se pokažem u fudbalskom svetlu. Mislim da će sada sve biti bolje jer sam i stariji i iskusniji igrač. Već neki period i u prethodnim klubovima nosim tu neku ulogu i odgovornost starijeg igrača, tako i ovde.Daću sve od sebe dapomognem  mlađim saigračima  sa nekim iskustvom koje sam stekao a oni tek treba da steknu.  Nadam se da ću doprineti klubu  u ovom drugom angažmanu.

Nemanja Vidić (34), prethodno igrač Inđije koji je nekoliko sezona proveo igrajući u klubovima u Kini, kao iskusni štoper i oformljen igrač sa golemim iskustvom,  biće na raspolaganju stručnom štabu narednih godinu dana na koliko je potpisao ugovor.

- Došao sam u jedan organiziovan klub, klub iznad nekih standarda srpskog fudbala i neizmerno mi je drago zbog toga. Tu sam već par dana i osećam gostoprimstvo i srdačnu dobrodošlicu od svih u klubu. Obzirom da sam okružen velikim brojem mladih igrača,mislim da je to dobro ali osećam i neku vrstu odgovornosti da dam svoj maksimum. Mladost sa sobom nosi veliku energiju koju oni mogu da prenesu na mene.Očekivanja su da se prvo namestimo i upoznamo a onda da korak po korak gradimo nešto što će nas, ako Bog da, vratiti  u Super ligu. Posle dužeg niza godina Voždovac je, nažalost, ispao u Prvu ligu ali verujem da ćemo uspeti da se ponovo izdignemo. Voždovac je sigurno klub čija organizacija to zaslužuje.

Mouhamed Tidjane Traore (21), igrač koji u klub na Krovu dolazi sa Obale Slonovače i igraće na poziciji štopera i na taj način pokušati da pomogne timu u odbrani. Ugovor sa Voždovcem potpisao je na 2+1 godinu.

- Osećam veliku dobrodošlicu u klubu i znam koja je moja uloga u njemu. Slažem se sa mojim saigračima da je cilj povratak Voždovca na velika vrata Super lige i nadam se da ćemo u tome i uspeti.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)