"KAKO DALJE, AKO JE OVAKO U PRVOM KOLU?" Trener Mladosti besan zbog penala za OFK

Novosti online

20. 07. 2024. u 22:40 >> 22:41

NAKON velikog preokreta slavio je OFK Beograd na gostovanju Mladosti iz Lučana, u Užicu. Aleksandar Kahvić je heroj "romantičara", a trener Pazara Dejan Joksimović nije mogao da se pomiri sa dešavanjima na terenu.

КАКО ДАЉЕ, АКО ЈЕ ОВАКО У ПРВОМ КОЛУ? Тренер Младости бесан због пенала за ОФК

FOTO: A. Ilić

Slavio je OFK Beograd 1:2 (0:0). Iako je do završnice Mladost imala prednost. Nakon čega je sa penala Kahvić doneo poravnanje, a u sudijskoj završnici i preokret Beograđanima. 

Upravo je taj penal bio trn u oku treneru Mladosti iz Lučana, Dejanu Joksimoviću, koji nije bio zadovoljan suđenjem arbitra Nikole Radakovića.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Videli ste i sami, potrošili smo dosta energije da bismo bili konkurentni tokom cele utakmice. Dosta je bilo izjednačeno, mi smo poveli, ali meni se činilo da smo kontrolisali utakmicu do tih zadnjih sedam minuta. Ja stvarno ne znam šta se desilo, meni je igrač rekao da je sklonio loptu, a da je protivnički igrač njega udario u list i da je sudija dosudio penal, dao mu je drugi žuti karton i nažalost nismo uspeli da se odbranimo do kraja - objasnio je situaciju trener.

Potom se naglas zapitao kako će to sve izgledati u nastavku sezone, jer smatra da je danas bilo dosta "problematičnih" odluka na račun Mladosti.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ne znam kako će ovo u nastavku da funkcioniše, ako već u prvom kolu imamo tih odluka koje su dosta problematične. Ne samo taj penal, tokom cele utakmice ih je bilo, kriterijum nije isti, delovalo je da je bilo dosta tendenciozno suđenje na stranu našeg protivnika. Sledeća utakmica je protiv Zvezde na Marakani, pa ćemo videti. 

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)