HALAND KAO "ROKI": Neobične pripreme za sezonu Norvežanina

S. R.

21. 07. 2024. u 09:06

VIŠAK vremena odlični napadač Erling Haland iskoristio je da se dobro odmori, ali i da uhvati zalet za novu sezonu. Norvežanin se našalio komentarišući da je imao specifične pripreme u svojoj domovini poput glumca Silvestera Stalonea u kultnom serijalu "Roki".

ХАЛАНД КАО РОКИ: Необичне припреме за сезону Норвежанина

Tanjug/AP

Naime, fenomenalni centarfor je na nagovor tate Alfa Ingea Halanda cepao drva, planinario, meditirao na kamenju.

- Otac me naterao, nisam imao izbora - poručio je Haland sa osmehom u razogovru sa medicinskim osobljem Sitija pri prvom javljanju u klupski kamp.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Očigledno je Erling postavio ispred sebe još više standarde. Lane je sa "građanima" uspeo da osvoji triplu krunu (Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona). Što se tiče ličnog plana, postavio je ligaški rekord, pošto je 36 puta u 35 mečeva pogođao metu, a kada bi se gledala sva takmičenja, strelac je 52 puta u 53 utakmice. Ipak, fali mu uspeh na reprezentativnom planu, budući da još uvek sa selekcijom Norveške nije ostvario značajniji uspeh, a nije igrao ni na nedavno završenom EP.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)