"PRESREĆAN SAM": Rakitić ima Hajdukov šal oko vrata, navijačko ludilo u pravom smislu te reči (VIDEO)

Novosti online

21. 07. 2024. u 20:40

Bivši reprezentativac i jedno od najvećih imena hrvatskog fudbala Ivan Rakitić, novi je igrač Hajduka.

ПРЕСРЕЋАН САМ: Ракитић има Хајдуков шал око врата, навијачко лудило у правом смислу те речи (ВИДЕО)

Foto: AP

Rakitić je potpisao jednogodišnji ugovor sa mogućim produžetkom na još godinu dana, vratio se posle kratke epizode ​​u Saudijskoj Arabiji.

Hiljade navijača dočekalo je Rakiticća na Poljudu, pozdravivši najtrofejnijeg fudbalera koji je ikada ranije igrao za Hajduk. Rakitić je bio jedan od ključnih igrača reprezentacije Hrvatske koji je osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kako piše portal "Slobodnadalmacija.hr".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sa Barselonom je osvojio Ligu šampiona, sa Seviljom dvostruki pobednik Lige Evrope, četiri La Lige, četiri Kupa kralja, dva Superkupa Španije, jedno klupsko prvenstvo Svetskog prvenstva, a tu su i švajcarski i nemački igrači. Pehari u njegovim vitrinama.

- Da mi je neko pre tri meseca rekao da će se to desiti, ne bih mu verovao. Osetio sam da me Hajduk želi i tako je bilo od prvih dana, učiniću sve da pomognem i klubu i gradu i državi, jedva čekam da zaigram, idemo utakmicu po utakmicu za devet meseci - rekao je Rakitić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Došao je u novu sredinu, čeka ga nova ekipa i novi trener Đenaro Gatuzo.

- Trener je glavni. Ja ću pomoći na bilo koji način, ako treba i kao desni bek. Tu sam da pomognem i izvučem ceo tim, nema problema. Bitno je da upoznamo jedni druge, da se osetimo u igri i onda će sve doći na svoje - rekao je Rakitić.

Splićani se opet spremaju da prekinu dugu dominaciju Dinama hrvatskim fudbalom. Stigao je Rakitić, Gatuzo preuzeo uzde ekipe, Kalinić diriguje sa pozicije sportskog direktora, Livaja je "gladan golova".

BONUS VIDEO SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija