ŠAMAR SRBINU USRED RUSIJE! Oglasio se Dejan Stanković posle katastrofe

Novosti online

22. 07. 2024. u 08:14

Fudbaleri Spartaka iz Moskve poraženi su od ekipe Orenburga, koja je jedva sačuvala elitni status prošle sezone rezultatom 2:0 na debiju srpskog trenera Dejana Stankovića u ruskoj Premijer ligi.

ШАМАР СРБИНУ УСРЕД РУСИЈЕ! Огласио се Дејан Станковић после катастрофе

FOTO: Profimedia

Od samog početka meča, fudbaleri Spartaka su se suočavali sa izuzetnim teškoćama. Na poluvremenu je Stanković pokušao da promeni tok igre ubacivanjem dva napadača, ali to nije donelo željene rezultate.

Orenburg je iskoristio nepažnju gostiju u 62. minutu i postigao prvi gol, a samo pet minuta kasnije duplirao prednost, čime je stavio Moskovljane u veoma nezavidnu poziciju iz koje nisu uspeli da izađu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Imam određeni optimizam da su ovi momci sposobni za više. Siguran sam da ćemo u sledećem kolu biti drugačiji. Obećavam - rekao je Stanković na Match TV.

Kada je postao trener Spartaka iz Moskve, Dejan Stanković je na zvaničnom predstavljanju dobio neobičan pozdrav jednog ruskog novinara. "Dejane, dobrodošli u pakao", glasila je rečenica koja je opisivala i očajne rezultate slavnog moskovskog kluba, a čini se da mu je upravo tako i počeo mandat.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Stanković će imati priliku da popravi utisak za šest dana kada njegov tim gostuje ekipi Himkija.

BONUS VIDEO: TANDEM SNOVA: Šerif ponovo pogodio na asistenciju Ilića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija