PARTIZAN ČEKA PAKAO! Evropski velikan dolazi u Humsku, ako...

Novosti online

22. 07. 2024. u 12:17

Fudbaleri Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ukoliko prethodno pobede Dinamo iz Kijeva, igraće protiv škotskog Rendžersa, pokazao je današnji žreb tog takmičenja.

ПАРТИЗАН ЧЕКА ПАКАО! Европски великан долази у Хумску, ако...

Foto: M.Vukadinović

Prva utakmica, ako Partizan stigne do trećeg kola, igraće se za dve nedelje u Beogradu, dok će se revanš igrati u Glazgovu.

Partizan prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija protiv kijevskog Dinama igra u utorak, 23. jula u 20 sati, u Lubinu u Poljskoj, gde tim iz Ukrajine igra domaće utakmice zbog rata u svojoj državi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Revanš u Beogradu igra se u sredu, 31. jula, takođe od 20 sati.

U slučaju poraza od Kijevljana, Partizan će igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, gde će protivnika saznati danas u 13 sati.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Potencijalni protivnici u Ligi evrope su bolji iz duela Panatinaikos (Grčka) - Botev Plovdiv (Bugarska), Trabzon (Turska) - Ružemberok (Slovačka) ili Serkl Briž (Belgija) - Kilmarnok (Škotska).

Četvrti potencijalni rival je i poraženi iz susreta Fenerbahče (Turska) - Lugano (Švajcarska) u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

PRINC DŽORDŽ DANAS SLAVI 11. ROĐENDAN: Kejt Midlton objavila novu fotografiju (FOTO)