RUSI SRAMNO UDARILI NA STANKOVIĆA: "NJegova brada i tetovaže deluje moćnije od Spartaka"

Novosti online

22. 07. 2024. u 12:50

Dejan Stanković je na svom debiju u Spartaku iz Moskve poražen od ekipe Orenburga rezultatom 2:0 u ruskoj Premijer ligi, a sada su mediji iz ove zemlje komentarisali igru Spartaka, kao i vođstvo Dejana Stankovića.

РУСИ СРАМНО УДАРИЛИ НА СТАНКОВИЋА: Његова брада и тетоваже делује моћније од Спартака

Foto: EPA-EFE/STRINGER

Kolumnista "Sport ekspresa" Igor Rabiner prokomentarisao je Dejana Stankovića.

 - Dejan Stanković – moćni čovek u crnoj majici, sa bradom i tetovažama – izgleda kao višestruko veća pretnja od svog Spartaka. Neka mi neko objasni šta je ekipa radila van sezone – i u odbrani i u napadu. Da li je neko ovo razumeo sa utakmice u Orenburgu? Od protivnika koji je prošle sezone nekim čudom izbegao ispadanja, primio je ukupno 18 udaraca, sedam u okvir gola – o čemu se radi? -  rekao je na početku.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prokomentarisao je i to što je ekipa Spartaka ostala slična, ali očigeldno nije uspela da se sklopi na početku ove sezone.

 - Orenburg je između dve sezone ostao bez dvojice najboljih igrača, Lukasa Vera i Dmitrija Vorobjova, koji su prešli u Himki i Lokomotivu, ali Orenburg kao da nije primetio ove gubitke. Dok Spartak, čiji se sastav ne razlikuje od onoga s kraja prošle sezone, nije pokazivao znake prilagođavanja novog trenera, Orenburga ga je rastavio na delove - dodaje Rabiner.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodaje i da od početka nije bio pristalica da se Stanković dovede.

 - Čak i u svojoj prvoj reakciji na Stankovićev dolazak bi osam skeptičan prema njemu, nazivajući ga 'zamenom za Mostovoja', u smisli da je Dejan svakako bio sjajan igrač, ali to samo po sebi ne daje osnov da ga zaposle kao trenera Spartaka. A tri trenerske titule šampiona sa Crvenom zvezdom takođe nisu argument, jer Spartakov sestrinsku klub ima istu početnu prednost u zemlji kao Zenit u Rusiji. Titula u šampionatu Mađarske sa Ferencvarošem je stigla posle dve titule pod vođstvom Stanislava Čerčesova, koji je osvojio i Kup i zabeležio najbolji učinak nekog mađarskog kluba u evropskim takmičenjima u poslednjih 48 godina - nastavlja Rus.

Uporedio je i očekivanja Spartaka i reprezentacije Srbije na EURO 2024.

 - Možda će izostanak preteranih očekivanja omogućiti Stankoviću da manje-više mirno radi i postiže rezultate? Ali onda se setim razgovora sa dvojicom srpskih novinara u bazi reprezentacije Srbije na EURO 2024. u Augzburgu. Upravo su po tom principu, iz kontradiktornosti, pokušavali da nateraju sebe da veruju u reprezentaciju. Kažu, pre Katara 2022. svi su verovali u to, pritisak je bio veliki, a igrači nisu mogli da se nose s tim. Nisu prošli grupu. Sada nema posebnih očekivanja pa možda bude nešto. Kako se ispostavilo, nije moglo. Srbi su, sa veoma pristojnim sastavom, postali jedan od (ako ne i najbezazlenijih) timova na EP. I koliko god sebe ubeđivali u nepredvidivost fudbala, zasad se sve odvija po sasvim logičnom scenariju - zaključuje ruski novinar.

Dejan Stanković će imati priliku da ispravi grešku u sledećem kolu protiv ekipe Himkija.

BONUS VIDEO: Inijesta o Jamalu: Za šesnaestogodišnjaka nije normalno to što radi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJVEĆA TRANSFORMACIJA Kako je Fahreta postala Brena - Saša doživeo šok kad ju je video: Ovo neće valjati...