BOMBA JE EKSPLODIRALA! Zvezda zavšila veliko pojačanje, potpisuje do kraja nedelje

Novosti online

22. 07. 2024. u 14:13

CRVENA zvezda je završila veliki posao.

БОМБА ЈЕ ЕКСПЛОДИРАЛА! Звезда завшила велико појачање, потписује до краја недеље

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako su "Novosti" juče najavile, a danas je i Mocartsport potvrdio Tim Maks Elšnik će uskoro postati novi igrač šampiona Srbije. 

Slovenački reprezentativac se do kraja nedelje očekuje na Marakani. Zvezda je nedavno otvorila pregovore i uspela da postigne preliminarni sporazum. Olimpiji iz Ljubljane će da pripadne 1.500.000 evra na ime obeštećenja, dok će Elšnik na Marakani zarađivati 420.000 evra neto po sezoni, saznaje Mozzart Sport.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Elšnik je pažnju Zvezde skrenuo još prošle sezone igrama u dresu Olimpije, a akcije je povećao odličnim izdanjima na minulom Evropskom prvenstvu u dresu Slovenije. Igrao je na sva četiri meča za Slovence u Nemačkoj i ostavio sjajan utisak. Nije Zvezda bila jedini zainteresovanu klub jer jer je Elšnik završio i na radaru hrvatskih klubova Dinama i Hajduka, italijanskog drugoligaša Pize i engleskog Hal Sitija. Ali, Zvezda je prva preduzela konkretnije korake i nakon višendevnih pregovora uspela da postigne sporazum.

Elšnik ima 26 godina i najbolje se snalazi u ulozi centrlanog veznog što znači da će pojačati jaku konkurenciju gde su starteri u prvom meču sezone bili Hvan i Dalsio, a konkurišu još Gelor Kanga i Srđan Mijailović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Slovenac je poslednje četiri i po godine nosio dres Olimpije u koju se 2020. vratio iz Engleske pošto je kao tinejdžer otišao iz Almunija u Derbi Kaunti i tamo započeo seniorsku karijeru. Bio je po pozajmicama u Svindonu, Mensfildu i Nortemptonu da bi mu karijera procvetala povrtakom kući. Brzo je postao reprezentativac i jedan od ljudi od poverenja Matjaža Keka.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija