KAKAVA ČAST: Srpske sudije delegirane za mečeve kvalifikacija Lige konferencija

Novosti online

23. 07. 2024. u 13:13

Srpske fudbalske sudije Danilo Nikolić i Miloš Milanović delegirane za revanš mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

КАКАВА ЧАСТ: Српске судије делегиране за мечеве квалификација Лиге конференција

Logo

Kako je saopšteno, Nikolić će biti glavni sudija meča Černo More (Bugarska) - Hapoel Ber Ševa (Izrael) koji se igra u Razgradu 1. avgusta od 19 i 30. Milan Šutulović i Ivan Mikalački biće pomoćne sudije, a četvrti arbitar će biti Ivan Stamenković.

Milanović će se naći na centru u duelu ukrajinske Polisije iz Žitomira i ljubljanske Olimpije. U meču koji se igra 1. avgusta od 18 sati u poljskom gradu Glivice pomagaće mu Milan Pašajlić i Slobodan Pavlović, a Dejan Trifković je određen za četvrtog sudiju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nikolić i Milanović su sudili i u prvom kolu kvalifikacija za evropska takmičenja. Kvalifikacioni meč za Ligu konferencija Paide (Estonija) – Bala (Vels) sudio je Nikolić, a duel moldavskog Petrokuba i Ordabasija iz Kazahstana u kvalifikacijama za Ligu šampiona vodio je Milanović.

BONUS VIDEO: SJAJAN DEBI: Duarte posle prvog kontakta sa loptom postigao gol za 4:0

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČKALJINA CRNA LISTA: Čuveni glumac nije želeo da deli kadar sa ovim kolegama