KAKAV SUNOVRAT: Nekada as Lestera, pa Čelsija, sada na gradilištu u Engleskoj

N. I.

23. 07. 2024. u 14:26

ŠTA sve možeš u Engleskoj, ako ne uspeš kao fudbaler. Deni Drinkvoter, 34-godišnji nekadašnji fudbaler pamti i boljer dane. sada već davne 2016. godine je u dresu Lestera podigao pehar prvaka Premijerlige Engleske. To mu je bila i ulaznica za reprezentaciju ove zemlje, pa i za transfer u Čelsi koji je bio težak 38 miliona evra.

КАКАВ СУНОВРАТ: Некада ас Лестера, па Челсија, сада на градилишту у Енглеској

Foto: EPA

 

I od tog trenutka kreće sunovrat jedne karijere koja je bila obeležena brojnim povredama, nažalost i sukobika sa zakonom. Deni je kopačke o klin okačio 2022. godine, odgovarao je i za saobraćajnu nesreću posle koje mu je vozačka dozvola oduzeta na 20 meseci, a juče je svoje pratioce na Instagramu iznenadio fotografijom sa svog novog radnog mesta, slja jednog od gradilišta. Odmah su počeli da pljušte podrugljivi komentari kako je Deni na kraju ipak dotakao dno.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev