UKRAJINCI, SRAM VAS BILO! Skandal o kome bruji ceo svet

Novosti online

24. 07. 2024. u 07:23

PARTIZAN je doživeo potop u Lublinu! Ukrajinci su demonstrirali silu (6:2), ali i bezobrazluzk kome nije mesto na evropskim utakmicama i UEFA će morati da reaguje.

УКРАЈИНЦИ, СРАМ ВАС БИЛО! Скандал о коме бруји цео свет

Foto: Propfimedia

Naime, prvo su rekli da se neće pozdraviti sa igračima Partizana zbog odlaska u Moskvu i igranja prijateljske utakmice sa tamošnjim klubovima, a onda ni na konferenciji za medije posle meča se stvari nisu popravile.

Prvi je na pres konferenciju došao Oleksandr Šovkovski, počeo obraćanje sa "Slava Ukrajini" i odgovorio na pitanja ukrajinskih medija, međutim – bez prevoda na engleski jezik!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na pitanje da li neko može da prevede na engleski jezik ono što je trener Kijevljana rekao, svi su odmahivali glavom i govorili - "samo na ukrajinskom".

Posle nekoliko pitanja na koje nisu imali odgovor, napustili su pres salu bez reči. Nekorektno ponašanje i potpuno van protokola, pogotovo kad se zna koliko je Dinamo veliki klub, bar treba da bude.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

(Sportklub)

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUŽNE VESTI: Preminuo nekadašnji kapiten Crvene zvezde