RUSI U ČUDU! Bivši prvak sveta ne može da veruje šta su Ukrajinci uradili Srbima

Novosti online

24. 07. 2024. u 08:53

OBEĆALI su Ukrajinci da se neće rukovati sa fudbalerima Partizana, što su i učinili pred početak meča i tokom istog na kome su demolirali crno-bele 6:2 u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

РУСИ У ЧУДУ! Бивши првак света не може да верује шта су Украјинци урадили Србима

Foto: Profimedia

A dan posle se mnogo više priča o nesportskim potezima Ukrajinaca nego li o samom meču. Pošto rukovanje nije bio kraj bezobrazluka čelnika i igrača Dinama.

Naime, posle meča na konferenciji za medije, nisu hteli ni da prevedu na engleski jezik, što je obaveza, već se isključivo pričalo na ukrajinskom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovo nije ostalo nezapaženo u Rusiji, koji ne mogu čudo da se načude šta su Srbi, odnosno Partizan doživeli u Lublinu. 

Bivši svetski šampion u boksu Nikolaj Valujev, sada poslanik ruske Državne dume, još pre utakmice osvrnuo se na najave Ukrajinaca da se neće pozdraviti sa crno-belima jer je srpski tim igrao u Moskrvu ovog leta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

 

- Čudno je. Po logici ovih igrača Dinama, Srbi ne bi trebalo da se rukuju sa ljudima iz zemlje u kojoj samo lenji ne daju nacistički pozdrav na fudbalskim utakmicama - poručio je Valujev za "Sport Ekspres."

A što se tiče Partizana oni su doživeli jedan od najtežih poraza u istoriji (6:2), primili su šest golova posle 40 godina i kako stvari stoje neće nastaviti takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odnosno revanš u Beogradu će biti samo formalnost.

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?