DAN ZA ISTORIJU: Ceo fudbalski Kragujevac se sutra uveče seli u Leskovac

N. I.

24. 07. 2024. u 13:40

KRAGUJEVČANI pišu svoju fudbalsku istoriju u "srpskom Mančesteru". Fudbaleri Radničkog 1923 sutra s u 20 časova igraju na novom stadionu u Leskovcu svoj prvi istorijski meč u nekom evropskom takmičenju. Na startu kvalifikacija za Ligu konferencije Kragujevčani će da ugoste Mornar iz Bara.

ДАН ЗА ИСТОРИЈУ: Цео фудбалски Крагујевац се сутра увече сели у Лесковац

Printskrin/Sport centar/Jutjub

To je bila idealna prilika da se veliki broj navijača preseli iz Kragujevca na jug Srbije. Čak deset autobusa i veliki broj privatnh automobila krenuće na utakmicu koja ulazi u klupske anale Radničkog.

- Čestitam igračima Mornara na prolazu u drugo kolo kvalifikacija Lige konferencije. Drago nam je što igramo upravo sa njima. Znamo da su im se dešavale i neke loše stvari u Gruziji, ali ih je Bog nagradio i prošli su dalje. Verujem da će naši navijači prepoznati značaj ove utakmice i da će u četvrtak stadion u Leskovcu biti pun - najavljuje ovu utamicu trener Radničkog Feđa Dudić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Inače, Kragujevčani su odlučili da cene karata za utakmicu u Leskovcu budu 500, 800 i 1.000 dinara.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!