TADIĆ KAO NEKADA: Bivši kapiten Srbije sjajan na debiju Žozea Murinja

N. I.

24. 07. 2024. u 14:50

NAVIJAČI Fenerbahčea žive u nekoj vrsti transa još od trenutka kada je pre skoro dva meseca slavni portugalski trener Žoze Murinjo seo na klupu ovog kluba. U utorak uveče istanbulski velikan je odigrao prvi takmičarski meč u sezoni i to u gostima protiv Lugana u Švajcarskoj, na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

ТАДИЋ КАО НЕКАДА: Бивши капитен Србије сјајан на дебију Жозеа Муриња

Foto: Profimedia

Fener je u više nego efikasnom meču pobedio 4:3, a sjajnu partiju pružio je ubitačan tandem Murinjovog tima koji čine Dušan Tadić i Edin Džeko. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je golom sa bele tačke u nadoknadi prvog poluvremena i odmah na startu drugog poluvremena, na asistenciju Tadića praktično poveo turski tim ka trijumfu.

Pamtiće ovu pobedu dugo i Žoze Murinjo koji je tako sa osmehom debitovao na klupi Fenerbahčea, a posebnu pažnju pivukao je, sada već bivši kapiten Srbije Dušan Tadić. On je takođe odigrao prvi takmičarski meč posle onog na oproštaju od EP i remija sa Danskom u Minhenu (0:0). Vidi se da je i dalje u sjajnoj formi i da će biti jedan od Murinjovih džokera u ovoj sezoni.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zanimljivo je da će Partizan, gotovo izvesno, igrati protiv poraženog kluba iz dvomeča Lugano - Fenerbahče i po prikazanom na meču u Švajcarskoj, crno-beli mogu samo da strepe za svoju evropsku sudbiju posle blamaže protiv kijevskog Dinama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?