"GORI BEOGRAD ZBOG ZVEZDE": Neverovatan "rat" navijača crveno-belih u Beogradu pred meč protiv Mladosti (VIDEO)

Novosti online

25. 07. 2024. u 20:02

Fudbalere Crvene zvezde u subotu, 27. jula od 20 časova očekuje utakmica drugog kola Superlige Srbije za sezonu 2024/25, kada će se sastati sa ekipom iz Lučana, a navijači su na originalan način pozvali pristalice crveno-belih da u što većem broju ispune "Marakanu".

ГОРИ БЕОГРАД ЗБОГ ЗВЕЗДЕ: Невероватан рат навијача црвено-белих у Београду пред меч против Младости (ВИДЕО)

FOTO: Č. Vuković

Podaci govore da su zvezdaši uživali u mečevima protiv Mladosti, koji su odigrani u julu mesecu. Sada se navijači nadaju novoj pobedi.

- Najveću podršku u 21. veku na utakmici protiv Mladosti iz Lučana na stadionu “Rajko Mitić”, kada je reč o jesenjem delu takmičenja crveno-beli su imali upravo tokom jula meseca i to u sezoni 2021/22. Tada je meč crveno-belih na Marakani pratilo 12.427 zvezdaša, koji su uživali u trijumfu našeg tima. Prvotimci Zvezde su slavili na domaćem terenu 24. jula 2021. godine rezultatom 1:0, a u listu strelaca se upisao Mirko Ivanić na asistenciju Aleksandra Kataija. Interesantan je podatak i da je pomenuti duel odigran u drugom kolu nacionalnog prvenstva, kao što će to biti slučaj i za tri dana, kada će se izabranici Vladana Milojevića od 20 sati sastati na Marakani sa ekipom Mladosti iz Lučana, saopštila je Zvezda na sajtu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovako su navijači crveno-belih najavili meč protiv Mladosti: 

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi