SUTRA NOVI TEST: Pripreme fudbalera Sloge iz Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

26. 07. 2024. u 12:35

Dva poraza i jedan remi bilans je dosadašnjih kontrolnih utalmica fudbalera Sloge iz Kraljeva koji se uveliko pripremaju za povratničku sezonu u Srpskoj ligi „Zapad“.

СУТРА НОВИ ТЕСТ: Припреме фудбалера Слоге из Краљева

G.Šljivić

Kraljevčani su poraženi od stpskoligaša Reala iz obližnjih Podunavaca i Poleta u Ljubiću, dok su sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca odigrali meč bez golova. U ovim utakmicama trener „belih“ Aleksandar Trišović na teren je izvodio podmlađeni tim sa velikim brojem omladinaca i neiskusnih igrača kako bi proverio njihove mogućnosti, a novi test Sloga će imatu sutra u Trsteniku.

Kako poručuju iz tabora „belih“ ekipa je još u fazi formiranja, akcenat je na povratku igrača poniklih kraj Ibra, a u skladu sa mogućnostima biće angažovana pojačanja na deficitarnim pozicijama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi