CRVENA ZVEZDA SUTRA (20.00) NA "MARAKANI" DOČEKUJE MLADOST IZ LUČANA : Novo uživanje za navijače

Z. Ćorović

26. 07. 2024. u 15:41

ŠAMPION je od starta raširio krila, posle ubedljive četvorke protiv Jedinstva želi da bez većih problema preleti i drugu prepreku u prvenstvu. Crvena zvezdasutra uveče (20.00) na "Marakani" dočekuje Mladost i poziva navijače da dođu i uživaju u još jednoj lepoj predstavi.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СУТРА (20.00) НА МАРАКАНИ  ДОЧЕКУЈЕ МЛАДОСТ ИЗ ЛУЧАНА :  Ново уживање за навијаче

FOTO: FK Crvena zvezda

- Na prethodnoj utakmici navijači su bili na stadionu u velikom broju. Tu su sa nama i to vrlo dobro znamo. Kada su navijači u pitanju ja se "ne bojim", a mi ćemo se potruditi da ih ponovo obradujemo. Mladost je iskusna ekipa, prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. To je tim koji dosta dobro "drži" prostor, nezgodan u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, jer mogu brzo da nam naprave problem - uvek sa respektopm o rivalu priča Vladan Milojević, trener crveno-belih.

Zvezdin strateg ponovo neće mmoči da računa na prvog golmana Omrija Glazera, kao i na poslovođu tima Mirka Ivanića.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ivanić se nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren, nadam se da će od sledeće nedelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Treba nam vreme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vredni i daju sve od sebe.

Pružio je Milojević podršku svim našim timovima koji se bore u evropskim takmičenjima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Pratio sam utakmice. Čestitao bih i dao podršku svim ekipama koje predstavljaju Srbiju, jer reprezentuju našu zemlju i fudbal. Želim im sve najbolje u revanš utakmicama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMCI ŽESTOKOG UKRAJINSKOG NAPADA NA BELGOROD: Više mrtvih, desetine povređeno (VIDEO)