GRIMALDO JAČA OFANZIVU: Partizan dobija pojačanje iz peruanskog Sportinga u napadačkom delu tima

S. R.

27. 07. 2024. u 23:40

POŽELEO je trener Partizana Aleksandar Stanojević pojačanje u napadu, a uprava je brzo reagovala. Uskoro bi u Humsku trebalo da dođe perspektivni krilni napadač Sporting Kristala - Žoao Grimaldo (21). Ofanzivac bi tako trebalo da postane osmo pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku. Za novu akviziciju, vicešampion naše zemlje moraće da plati navodno više od milion evra za obeštećenje.

ГРИМАЛДО ЈАЧА ОФАНЗИВУ: Партизан добија појачање из перуанског Спортинга у нападачком делу тима

FOTO: Profimedia

Grimaldo ima važeći ugovor sa timom do 31. decembra 2025. godine. Može da pokriva i levu i desnu stranu na krilnim pozicijama, čak i da odgovori kao ofanzivni vezni, odnosno drugi napadač. Ponikao je u ekipi Ester Grande Bentin i već u mlađim kategorijama prešao u redove Sporting kristala iz Lime, u kome je takođe prošao deo fudbalskoj školovanja, ali i postao profesonalac 2021.


U prvih šest meseci sezone 2021/22 odigrao je 25 mečeva, uz šest golova i četiri asistencije, ali je napredak ostvario u prošloj. Postao je nezamenljiv u prvom timu (43 meča, osam golova, šest asiszencija), a u istom stilu je nastavio i u tekućem takmičenju (18 mečeva, tri gola i četiri asistencije od početka sezone). Sa Sporting kristalom je osvojio po jednu titulu prvaka države i nacionalni Kup.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama