DRAGOVIĆ IPAK U BEČU: Doskorašnji igrač Crvene zvezde ostavariće svoje dečačke snove

S. R.

27. 07. 2024. u 23:25

ALEKSANDAR Dragović ispuniće još jednom svoje snove. Doskorašnji fudbaler i kapiten Crvene zvezde trebalo bi uskoro da potpiše trogodišnji ugovor sa Austrijom iz Beča. Defanzivac će se tako vratiti u matični klub, iako su ga druge ekipe mamile i bogatijim finansijskim ponudama.

ДРАГОВИЋ ИПАК У БЕЧУ: Доскорашњи играч Црвене звезде оставариће своје дечачке снове

FOTO: M. Vukadinović

Najkonkretniji je bio Aris iz Limasola, koji je nudio godišnju zaradu od čak 1,2 miliona evra čime bi postao najbolje plaćeni fudbaler na Kipru. Ipak, to je možda bio neki vid pritiska na Austrijance da popuste.


Prema austrijskim izvorima, Aleksandar će nakon završetka svoje igračke karijere ostati u klubu na nekoj od funkcija. Preliminarni planovi uključuju osmogodišnji ugovor, koji bi obuhvatio trogodišnje igranje i dodatnih pet godina kao sportski direktor.

Tokom svog angažmana u Crvenoj zvezdi, Dragović je odigrao 135 utakmica, postigao sedam golova i zabeležio tri asistencije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ZAPANJIO SRPSKE OLIMPIJCE! U punoj ratnoj opremi stajao na obali Sene i pozdravljao Srbe - evo i zašto (VIDEO)