NOVO I LEPŠE LICE FUDBALSKE SRBIJE: Reforma i održavanje terena po uzoru na najkvalitetnije lige jedan je od najvažnijih ciljeva FSS

Promo

28. 07. 2024. u 09:00

NOVI tereni za bolji, brži i kvalitetniji fudbal. Uporedo sa početkom nove sezone u Super i Prvoj ligi Srbije, teku i radovi na rekonstrukciji travnatih podloga na stadionima u Subotici, Novom Sadu, Kruševcu, Nišu, Lučanima, Novom Pazaru, Ivanjici i Surdulici.

НОВО И ЛЕПШЕ ЛИЦЕ ФУДБАЛСКЕ СРБИЈЕ: Реформа и одржавање терена по узору на најквалитетније лиге један је од најважнијих циљева ФСС

FOTO: Promo

Posle plasmana našeg nacionalnog tima na Evropsko prvenstvo i početka izgradnje Nacionalnog stadiona, reforma i održavanje terena po uzoru na najkvalitetnije lige u Evropi, jedan je od najvažnijih strateških ciljeva koje je rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Draganom Džajićem postavilo na početku svog četvorogodišnjeg mandata.

Veliki projekat koji nam već od jeseni donosi novo, lepše i modernije lice fudbalske Srbije, ima za cilj unapređenje uslova i podizanje kvaliteta fudbala na svim nivoima takmičenja. Pored atraktivnije igre i većeg interesovanja publike, instalacija novih podloga najmodernije tehnologije smanjiće rizik od povreda i pružiti optimalne uslove za razvoj mladih fudbalera.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Neki klubovi, poput Novog Pazara, ne sede skrštenih ruku dok čekaju da im Fudbalski savez Srbije renovira i pripremi teren za naredne superligaške izazove. Mnoge je iznenadila slika sa jesenje premijere kada je tim Nikole Trajkovića goste iz subotičkog Spartaka dočekao na potpuno novoj lokaciji. Agilno rukovodstvo kluba sa Jošanice osposobilo je Atletski stadion u svom kampu, moderan sportski objekat sa svlačionicama, trenažnim centrom i hotelom, koji je dobio upotrebnu dozvolu od strane stručne komisije FSS. Pazarci su jedini superligaš sa dva fudbalska objekta koja imaju sertifikat za odigravanje utakmica najvišeg nivoa.

Kada je reč o daljim aktivnostima FSS na planu infrastrukture, uskoro počinju radovi i na instaliranju devet terena sa veštačkom travom u devet gradova širom Srbije, što govori o tome da je otkrivanje novih talenata i usavršavanje metoda rada sa budućim asovima još jedan od prioriteta naše krovne fudbalske organizacije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ZAPANJIO SRPSKE OLIMPIJCE! U punoj ratnoj opremi stajao na obali Sene i pozdravljao Srbe - evo i zašto (VIDEO)