"NADA UMIRE POSLEDNJA!" Trener Partizana pred revanš protiv Dinama

Tanjug

30. 07. 2024. u 12:54

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je danas pred revanš meč protiv kijevskog Dinama u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona da njegova ekipa mora na terenu da pokaže kako se bori za grb kluba.

НАДА УМИРЕ ПОСЛЕДЊА! Тренер Партизана пред реванш против Динама

Foto: M.Vukadinović

Fudbaleri Dinama su prošle nedelje u Poljskoj u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona savladali Partizan s rezultatom 6:2.

"Posle loše predstave u prvom meču sutra ulazimo u utakmicu da popravimo utisak. Sami smo krivi za loš rezultat tamo, sami moramo i da se borimo da popravimo utisak. Svaka utakmica u Evropi je važna, kako za srpski fudbal, tako i za klupski koeficijent. Ulazimo sa velikim nabojem u meč", rekao je Stanojević na konferenciji za medije u Beogradu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Trener Partizana je rekao da je svestan da su šanse za prolaz u treće kolo kvalifikacija za LŠ samo teoretske.

"Nada umire poslednja, ali realnost je nešto drugo, pogotovo kada nemate podršku navijača. Nikad se ne zna u fudbalu ako date rani gol, ali najvažnije je da mi pokažemo kako se bori za grb Partizana", dodao je Stanojević.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Utakmica između Partizana i Dinama biće odigrana sutra od 20 časova na stadionu "crno-belih" u Beogradu bez prisustva publike. Biće to jubilarna 300. utakmica Partizana u evropskim klupskim takmičenjima.

Stanojević je govorio i o kadrovskoj situaciji u redovima "crno-belih".

"Samo je Arijaga pod znakom pitanja, biće promena u timu, svi igrači moraju da se pokažu i dokažu. Najvažnije je da defanzivno budemo bolji, u napadu imamo potencijal", istakao je Stanojević.

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ RAZBIO NADALA! Ne pomaže ni bezobrazluk sudije, Novak deklasirao kralja šljake - ide po olimpijsko zlato!