TRENER VOJVODINE: ''Spremni smo na sve protiv Ajaksa, igraćemo timski i disciplinovano''

Tanjug

31. 07. 2024. u 20:29

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je pred revanš meč protiv Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope da je njegova ekipa spremna na sve i da će se četvorostrukom prvaku Evrope suprotstaviti timski i disciplinovano.

ТРЕНЕР ВОЈВОДИНЕ: Спремни смо на све против Ајакса, играћемо тимски и дисциплиновано

FKV

Novosadska "stara dama" ima zaostatak od jednog gola pošto je Ajaks prošlog četvrtka slavio na "Johan Krojf areni" rezultatom 1:0. Revanš meč igra se u četvrtak od 20 časova na TSC Areni u Bačkoj Topoli.

- Odigrali smo dobru prvu utakmicu, ali Ajaks ima prednost od jednog gola. Biće veoma teško i zato ćemo morati da budemo maksimalno fokusirani, pošto preko puta imamo veoma dobar tim i veliki klub. Ipak, imali smo dovoljno vremena da se odmorimo, analizirali smo rivala i spremni smo da budemo istrajni tokom čitavih 90 minuta i učinimo sve da ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je Bandović na konferenciji za medije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na pitanje holandskih novinara o prvoj utakmici i konstataciji da je Vojvodina odigrala odlično, Bandović je odgovorio da Ajaks ima odličan tim i da njegova ekipa mora da odigra još bolje u revanšu.

- Mislim da smo u prvom delu utakmice bili veoma dobri, ali da smo kasnije, u finišu prvog poluvremena imali određenih poteškoća. U drugom poluvremenu promenili smo igru, igrali smo bolji presing, ali jednostavno čak i kada igrate agresivno, Ajaks ima veoma kvalitetne pojedince, koji umeju da donose dobre odluke. Drugo poluvreme bilo je bolje i ofanzivno i defanzivno, ali sada moramo da budemo još bolji, jer očekujemo još težu utakmicu. Možda je Ajaks nije očekivao toliko tešku utakmicu i da će sada imati drugačiji pristup. Mada mi treneri se uvek pripremamo za teške utakmice i za nas je najvažnije što igramo pred našim navijačima i to će biti naša pomoć. Ajaks je veoma opasan u napadima, imaju posebnu taktiku, bekovi se ubacuju visoko i moramo da budemo spremni na sve - dodao je Bandović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U Novi Sad nisu doputovali reprezentativci Holandije Brajan Brobi i Stiven Bergvajn, koji nisu igrali u prvom meču, ali to ne menja Bandovićev plan.

- Kao trener uvek sam verovao da tim ne sme da zavisi od jednog ili dvojice igrača. Oni imaju dovoljno dobrih igrača, što smo videli u prvoj utakmici. Ajaks je i dalje veoma opasan i organizovan tim sa odličnim pojedincima - naglasio je Bandović.

Crnogorski stručnjak je za kraj poručio da je atmosfera u ekipi odlična, da su svi igrači spremni i zdravi za revanš.

- Od prvog dana letnjih priprema nismo imali problema sa povredama. Atmosfera je odlična, što smo održali od prošle sezone, možda je sada čak i bolja i zaista sam imam što imamo ovakav kolektiv. Igrači daju maksimum na svakom treningu i navijači prepoznaju tu energiju i čast je raditi sa ovom ekipom. Osim taktičkog i fizičkog, psihološki plan je veoma važan i kada imate dobar timski duh, onda tim nema limit i to je moje mišljenje - zaključio je Bandović.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!