VELIKA ŠTETA: Vojvodina se držala, ali nije imala snage za iznenađenje protiv Ajaksa

Novosti online

01. 08. 2024. u 21:57

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na TSC areni od ekipe Ajaksa 3:1 u revanš meču kvlafikacija za Ligu Evrope

ВЕЛИКА ШТЕТА: Војводина се држала, али није имала снаге за изненађење против Ајакса

FOTO: TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/

Ajaks je pre meča bio veliki favorit, ali je Vojvodina od samog početka uspela čvrsto da uđe u utakmicu i da ne dozvoli "kopljanicima" da se razigraju. I ako je Ajaks stvarao šanse pred golom Novosađana, uspeli su da odole u prvih 45 minuta i da ne prime pogodak.

Drugi period utakmice doneo je nova uzbuđenja. Nastavili su Holanđani sa napadima i preko Josipa Šutala uspeli da dođu do prednosti u 53. minutu. Brza je bila reakcija izabranika Božidara Bandovića. Već nakon šest minuta Lazar Nikolić izjednačio rezultat i doneo novu neizvesnost na ovom susretu. Borila se "stara dama" iz Novog sada, ali je pod pritiskom popustila u 85. minutu kada je Horel Hato doneo Ajaksu novo vođstvo. Na kraju je koncentracija potpuno popustila i Bertrand Traore je doneo 3:1 za Ajaks.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Iako se veći deo meča "Voša" dobro držala, nije uspela da napravi podvig i dalje takmičenje će nastaviti u kvalifikacijama za Ligu konferencije, pošto je u prethodnom meču poražena od Ajaksa 1:0.

BONUS VIDEO: TANDEM SNOVA: Šerif ponovo pogodio na asistenciju Ilića

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo