GLAZER NA GOLU? VIDEĆEMO... Milojević pred Tekstilac: Ne znam da li je prednost što ne igraju na svom terenu

Александар Илић
Aleksandar Ilić

02. 08. 2024. u 18:53

Šef stručnog štaba Crvene zvezde - Vladan Milojević je izneo očekivanja pred prvo gostovanje crveno-belih u sezoni 2024/25. Crveno-veku će se u okviru trećeg kola nacionalnog prvenstva sastati sa ekipom Tekstilca sutra od 20 časova na stadionu “Stanko Maletin Vava”.

ГЛАЗЕР НА ГОЛУ? ВИДЕЋЕМО... Милојевић пред Текстилац: Не знам да ли је предност што не играју на свом терену

FOTO: FK Crvena zvzeda/Nikola Mitić

- Mislim da imaju veoma dobar kolektiv i da su zadržali energiju koju su imali prošle godine, sa kojom su i ušli u Superligu. To su pokazali i u prethodne dve utakmice, bez obzira na rezultat. Naročito u prethodnom meču su pokazali talenat i potencijal. Ekipa su koja se bazira na kolektivu i to je njihova najveća snaga - istakao je Milojević.

Fudbaleri Tekstilca neće dočekati crveno-bele na svom stadionu u Odžacima. Meč će biti odigran u Bačkoj Palanci, a strateg Zvezde ne misli da će to biti dodatna prednost za njegov tim.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ove sezone ima dosta radova i mnogo ekipa ne igra na svojim terenima. U današnje vreme ne znam da li je to prednost ili ne. Ne verujem da će nam ta činjenica olakšati posao.

Interesovalo je predstavnike medija i da li može da se očekuje povratak Glazera na teren.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Videćemo. Sigurno da imamo određene probleme. Pokušavamo da ih rešimo i da ih oporavimo što pre kako bi mogli da uđu u takmičarski ritam.

Osvrnuo se Vladan Milojević i na meč protiv lučanske Mladosti.

- Dosta stvari nam je pokazala ta utakmica. Uradili smo analizu i završili sa tim u utorak. Pričali smo i imaćemo dosta nekih stvari da ispravljamo i u budućnosti. Mi smo ekipa u formiranju. Dosta igrača je otišlo, neki od njih su u fazi rehabilitacije. Sa druge strane vratili su se i reprezentativci, a nisu u takmičarskoj formi. Rekao sam i tada što se tiče prvog poluvremena, to ne bi smelo više da nam se događa.

Nije želeo da otkriva šef stručnog štaba crveno-belih koji će se štoperski tandem naći od starta meča na terenu, kao ni da li će utakmicu početi sa dva napadača.

- Videćemo.

Istakao je Milojević da Crvena zvezda uvek ide na pobedu.

- Kao i kada smo zaostajali sa većim brojem bodova za protivnikom, bez obzira ko je, uvek je imperativ pobeda kada igrate u Crvenoj zvezdi, bilo da ste na treningu, zvaničnoj ili prijateljskoj utakmici. Svaki put idemo na tri boda, tako će biti i sada - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: Spektakularan doček! Kilijan Mbape predstavljen u Realu iz Madrida 

БОНУС ВИДЕО: ЛЕСКОВАЦ СПРЕМАН ЗА УТАКМИЦУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ: Дуел са Бугарском ући ће у анале града на Ветерници

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!