"KAKO ONI, TAKO I MI IMAMO PLANOVE" Drinčić: Igramo protiv ozbiljnog protivnika, ali...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

02. 08. 2024. u 21:24

Fudbalski klub Radnički gostovaće u trećem kolu Super lige Srbije ekipi Radničkog iz Kragujevca na stadionu „Metalac“ u Gornjem Milanovcu.

КАКО ОНИ, ТАКО И МИ ИМАМО ПЛАНОВЕ Дринчић: Играмо против озбиљног противника, али...

FOTO: A. Ilić

Radnički je sezonu započeo porazom od Čukaričkog, a zatim pobedio TSC. Sa druge strane ekipa iz Kragujevca upisala je poraz u prvom kolu od Železničara, dok je drugu utakmicu otakazala zbog učešća u kvalifikacijama.


-Igramo protiv veoma ozbiljnog protivnika koji je igrao kvalifikacije za Ligu konferencija. Prošlu sezonu završili su na visokom mestu. Imaju dobar tim od 20 i više igrača što znači da se nisu spremali samo za ovo jedno kolo evropskog takmičenja. Ipak ja ću uvek ponavljati kako ekipa Radničkog iz Kragujevca ima planove, tako ih imamo i mi.  Što se nas tiče mi spremni dočekujemo ovaj duel, kaže trener Radničkog Nikola Drinčić.

Nemanja Belaković jedan od igrača sa najdužim stažom u Radničkom koji je više puta igrao protiv ekipe iz Kragujevca ocenio je da nema velikih nepoznanica pred ovaj meč.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--


–Situacija je mnogo bolja u odnosu na onu koja je bila pred prethodni duel sa TSC-om. Raspoloženja je mnogo bolje i sigurno da nam osvojena tri boda mnogo znače za nastavak prvenstva. Dobro poznajemo ekipu Radničkog iz Kragujevca, imali smo i taj duel u pripremnom periodu. Potrudićemo se da maksimalno iskoristimo te njihove nedostatke u igri i da se u nedelju, ako Bog da, vratimo neporaženi. Nadam se da uz Božju pomoć i dozu sportske sreće možemo do tri boda i pobede, zaključuje Belaković.

Duel na stadionu „Metalac “ u Gornjem Milanovcu zakazan je za nedelju 04. avgust  od 21 sat. Glavni sudija biće Andrija Stojanović.
 

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!