ZRENJANINAC DEBITOVAO NA UTAKNICI LIGE KONFERENCIJE: Černo More i Hapoel Berševa igrali pod "našim nadzorom"

B. G.

03. 08. 2024. u 17:22

Predsednik Organizacije fudbalskih sudija grada Zrenjanina, Ivan Mikalački, uspešno je debitovao na internacionalnoj seniorskoj sceni i sudio utakmicu drugog kola kvalifikacija UEFA Lige Konferencija, u Razgradu, u Bugarskoj, između domaćina, ekipe Černo More i izraelskog Hapoela Berševa.

ЗРЕЊАНИНАЦ ДЕБИТОВАО НА УТАКНИЦИ ЛИГЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ: Черно Море и Хапоел Бершева играли под нашим надзором

Privatna arhiva

Nakon nerešenog ishoda u prvoj utakmici 0:0, gosti su u revanšu bili bolji i trijumfovali rezultatom 2:1.

Internacionalac iz Zrenjanina, Ivan Mikalački kao pomoćni sudija mahač, bio je deo sudijskog tima Danila Nikolića, jednog od najperspektivnijih i najmlađih arbitara sa FIFA grbom, u kojem su još bili Milan Šutulović, isksuni međunarodni pomoćoni sudija iz Novog Sada i Ivan Stamenković, superligaški arbitar iz Beograda. 

- Značajan momenat i vrhunac moje dosadašnje karijere, kako se to kaže, vatreno krštenje na internacionalnoj fudbalskoj sceni - naglasio je nakon povratka iz Bugarske,

Mikalački.
 

PODRŠKA PRIJATELjA

   Ivanovi pre svega prijatelji i bliski saradnici, Aleksa Bibin, mladi fudbalski sudija i sekretar Organizacije sudija u Zrenjaninu i takođe sugrađanin Dušan Belić, prevalili su skoro hiljadu kilometara do Razgrada, kako bi mu pružili podršku, a Aleksa je žurio jer ga u subotu očekuje debi na prvoligaškoj utakmici u Srmeskoj Mitrovici Radnički - Mladost Gat.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)