ZVEZDA UBEDLJIVA PROTIV TEKSTILCA: Crveno-beli sporo počeli, pa razbili novajliju u Superligi Srbije

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 08. 2024. u 21:48

FUDBALERI Crvene zvezde upisali su prvu pobedu na gostovanju ove sezone u Superligi Srbije, pošto su savladali Tekstalac na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci sa 4:0.

ЗВЕЗДА УБЕДЉИВА ПРОТИВ ТЕКСТИЛЦА: Црвено-бели споро почели, па разбили новајлију у Суперлиги Србије

FOTO: FK Crvena zvezda

Napravio je Vladan Milojević nekoliko promena u odnosu na meč protiv Mladosti. Put severa naše zemlje nisu krenuli Milan Rodić, Aleksanar Katai, Srđan Mijailović... Debitovali su od starta novajlije Seol Jong Vu i Felisio Milson. Bonusi su bili Stefan Leković i Jegor Prucev.

Ipak, nisu oni imali mnogo uticaja na igru šampiona Srbije u prvom delu, koje nisu baš dobro odigrali crveno-beli. Pokušavali su da probiju bedem domaćina, posed je bio na njihovoj strani (čak 73%), ali mreža Bojana Braća je ostala netaknuta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Izveli su gosti i četiri kornera, no nijednom nisu zapretili nakon centarušeteva iz ugla. Najbolju priliku propustio je Šerif Endijaj koji je iz neposredne blizine levom nogom šutirao preko gola.

Mogao je i Tekstilac do vođstva u finišu uvodnog dela susreta. Seol je loše vratio glavom loptu Iliću, iskoristio je to Šavija da dođe u odličnu priliku, ipak njegov pokušaj zaustavio je golman Zvezde.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Shvatio je tim iz Beograda da mora da pojača brzinu ukoliko želi da upiše pobedu i to se desilo u drugom poluvremenu.

Nije bolji debi mogao da poželi Milson. Igrao se 53. minut kada je reprezentativac Angole doveo crveno-bele do vođstva. Ivanićev udarac bio je izblokiran, lopta se odbila do krilnog napadača kome nije bilo teško da se upiše u strelce.

Samo 10 minuta bilo je potrebno Zvezdi da postigne drugi gol. Centrirao je Hvang In Bom sa desne strane, a glavom je mrežu rivala zatresao Šerif Endijaj. Senegalcu je ovo bio četvrti gol od početka prvenstva.

Nisu gosti tu stali. Poslednje pojačanje tima ekipe sa "Marakane" Timi Maks Elšnik uspeo je da postigne gol. Endijaj se ovoga puta našao u ulozi asistenta. Razmenili su njih dvojica dobar dupli pas i Slovencu nije bilo teško da postigne pogodak.

Mogao je i Tekstilac da zatrese mrežu rivala. Udarac Stojanovića u 67. minutu je iz odlične pozicije zaustavio Marko Ilić. Potom je i Kodžić glavom šutirao pored gola nakon centaršuta iz kornera.

Gosti su uspeli da postignu i četvrti pogodak. Hvang je sjajno video Bruna Duartea na levoj strani. Brazilac je primio loptu, napravio nekoliko finti i potom preciznim udarcem postigao treći gol u Superligi.

Do kraja utakmice promene rezultata nije bilo, pa je Crvena zvezda ostvarila drugu prvenstvenu pobedu i posle tri kola ima sedam bodova.

BONUS VIDEO: Himna Srbije i Rusije na meču Soči - Crvena zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)