SADA JE SVE JASNO! Evo zašto su "delije" napustile utakmicu Crvene zvezde u 70. minutu

Novosti online

03. 08. 2024. u 22:35

CRVENA zvezda je u subotu imala zakazan meč Superlige Srbije sa Tekstilcem, a navijači srpskog prvaka su rešili da napuste tribinu dvadeset minuta pre kraja.

САДА ЈЕ СВЕ ЈАСНО! Ево зашто су делије напустиле утакмицу Црвене звезде у 70. минуту

FOTO:: Telegram / Delije

"Delije" su se potom obratile sledećim saopštenjem za javnost:

"Ogorčeni nastavljanjem progona Srba sa Kosmeta, gde je danas uhapšeno još pet Srba za navodne ratne zločine iz 1999. godine, na današnjoj utakmici smo u 70. minutu napustili tribinu.

Za jednog navijača nema teže odluke, ali pošto se u ovoj zemlji ne vide parole i ne čuju ljudi, možda će izostanak cele tribine doprineti da se neko zapita i angažuje!

Sad već ne prođe ni jedan dan a da se nešto loše ne dogodi na Kosmetu, i to su stvari koje više ne smeju da se dopuštaju! Mnogo puta smo dizali parole, skandirali, donirali…

Nažalost, ovaj put smo se odlučili da ovako iskažemo solidarnost sa našim narodom kome je trenutno najteže", zaključuje se u saopštenju, koje je završeno rečima:

Nema predaje! Pravda za sve utamničene Srbe!

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!