SKANDAL U POLJSKOJ: Sudije uhapšene dan pred kvalifikacije Lige šampiona, a razlog je neverovatan

Novosti online

06. 08. 2024. u 16:38

POLjSKI mediji objavili su neverovatnu priču o fudbalskim sudijama Barstošu Frankovskom i Tomašu Musijalu. Koji su uhapšeni dan pred meč kvalifikacija za Ligu šampiona.

СКАНДАЛ У ПОЉСКОЈ: Судије ухапшене дан пред квалификације Лиге шампиона, а разлог је невероватан

FOTO: A. Ilić

naime, pomenuti dvojac uhapšen je zbog toga što su pijani krali saobraćajne znake. Trebalo je da njih dvojica budu VAR sudije na utakmici Dinamo Kijev - Rendžers u kvalifikaijama za Ligu šampiona koja se igra u poljskom Lubinu. 

Kako piše poljski "TVP sport" Frankovski i Musijala su oko 1.30 posle ponoći krali saobraćajne znake vidno pripiti. Policija je dobila dojavu da neko uništava i krade saobraćajne znake na ulicama lubina. Policija je brzo izašla na licu mesta i uhapsila trojicu ljudi.  Musiala je imao 1.8 promila, Frankovski "samo" 1.7. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Oko 1.40 posle ponoći primili smo dojavu da trojica muškaraca nose saobraćajne znakove na ulici. Policajci su došli na licu mesta, a svi su uhapšeni sa preko 1.5 promila alkohola u krvi. Odvedeni su u centar za trežnjenje. Identntitet trećeg muškarca nije poznat. 

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza