STANOJEVIĆ PRED LUGANO: "Nadam se najboljem, ali potrebna su nam pojačanja"

Novosti online

07. 08. 2024. u 13:42

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je danas u Beogradu da je "crno-belima" potreban dobar rezultat protiv Lugana da bi ekipa podigla samopouzdanje.

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД ЛУГАНО: Надам се најбољем, али потребна су нам појачања

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/

Fudbaleri Partizana igraće sutra od 20 časova protiv Lugana prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

  - Novi dvomeč sa željom da probamo da izborimo grupnu fazu u Evropi. Nismo se dobro pokazali u prošlom dvomeču, bili smo loši. Očekuje nas teška utakmica, nadam se najboljem. Spremno dočekujemo meč sa Luganom - rekao je Stanojević na konferenciji za medije. Trener Partizana je potom pohvalio ekipu Lugana.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodao je i da je Lugano dosta uigrana ekipa.

  - Uigrani su, pokretljivi, napadaju na razne načine. Biće za nas više prostora, svesni smo da nas čeka teška utakmica, pošto se nalaze u dobroj formi - izjavio je Stanojević.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je konstatovao da je ekipa Partizana napredovala u odnosu na dvomeč sa Dinamom iz Kijeva.

 - Napredovali smo u nekim segmentima, zadovoljan sam izdanjima u domaćem prvenstvu, izvukli smo pouke. Potreban nam je dobar rezultat u Evropi da bismo podigli samopouzdanje - ocenio je Stanojević.

On je rekao da od igrača Partizana mora da napravi tim koji će da pobeđuje u domaćem prvenstvu i u Evropi.

 - Ova ekipa ima dobre igrače, ali nema dobar tim. Pokušavam da napravim dodatnu selekciju. Moj zadatak je da napravimo tim, nemamo vremena, ali to je trenutna realnost. Nekad ne možete da izvedete najbolji tim, imate mnogo faktora. Potrebno mi je vreme, tim mora da ima karakter pobednika - dodao je trener "crno-belih".

Stanojević je rekao da su klubu neophodna pojačanja.

 - Potrebno nam je još novih igrača, klub radi na tome. Nedavno je stigao Žoao Grimaldo, potrebno mu je vreme da se adaptira - naveo je Stanojević.

Fudbaler Partizana Gajas Zahid rekao je da on i njegovi saigrači podižu formu i istakao da ekipa hoće da napravi dobar rezultat u svim takmičenjima.

​​​​​ - Očekuje nas teška utakmica, ali želimo da nešto napravimo u Evropi. Saigrači i ja pokušavamo da dostignemo visok nivo, svaka utakmica ima isti značaj, hoćemo da postignemo dobre rezultate u domaćoj ligi i Evropi - naveo je Zahid.

Stanojević je rekao da razume očekivanja pristalica "crno-belih".

  - Ne možemo mnogo da menjamo, ali nešto ćemo promeniti. Teško da će Mateus Saldanja i Đorđe Jovanović da igraju zajedno. Ako gledamo renome Partizana i Lugana, naravno da smo favoriti. Danas svi ulažu i napreduju. Znate kako su naše ekipe prolazile sa Jang bojsom - zaključio je Stanojević, koji je pozvao navijače da podrže Partizan na sutrašnjem meču.

Revanš duel biće odigran 15. avgusta u Švajcarskoj.

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!