uživoPRENOS, PARTIZAN - LUGANO: Crno-beli propustili priliku da vode

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

08. 08. 2024. u 19:53

PARTIZAN nije dobro počeo sezonu u Evropi, pošto je eliminisan iz kvalifikacija za Ligu šampiona od kijevskog Dinama (2:9), ali crno-beli imaju protiv Lugana u Ligi Evrope priliku za popravni. Ovu utakmicu možete pratiti uživo na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, ПАРТИЗАН - ЛУГАНО: Црно-бели пропустили прилику да воде

FOTO: M. Vukadinović

Drugo poluvreme: Partizan - Lugano 0:0

53' - Nema mnogo uzbuđenja u drugom delu meča. Kao da ekipe igraju bez mnogo rizika, s obzirom na to da ekipa koja prođe ima obezbeđeno učešće u Ligi konferencije.

46' - Počelo je drugo poluvreme u Humskoj! Stanojević je napravio prvu promenu. Umesto Zubairua u igru je ušao Jung Jung Goh.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prvo poluvreme: Partizan - Lugano 0:0

45+1' - Završeno je prvo poluvreme u Humskoj!

45' - Belhađ je šutirao sa nekih 17 metara. Opet se dobro postavio Jovanović i dobro je intervenisao. Inače, prvo poluvreme je produženo za jedan minut.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

37' - Sada je probao Saldanja. Ušao je u kazneni prostor rivala, šutirao potom iskosa sa desne strane, ipak Saipiju nije bilo teško da zaustavi pokušaj Brazilca.

BORBA Mateus Saldanja između igrača Lugana/FOTO: M. Vukadinović

35' - Veliku šansu propustili su crno-beli da dođu do vođstva. Zahid poslao sjajnu dugu loptu ka Severini koji je izašao sam ispred Saipija, no golman gostiju je uspeo da zaustavi udarac reprezentativca Kurasaoa.

29' - Sudija Van der Eik pokazao je prvi žuti karton na utakmici. U beležnici se našao krilni napadač domaćeg tima Ibrahim Zubairu.

25' - Moglo je da bude opasno po Lugano. Saldanja je krenuo ka golu rivala, prošao je jednog čuvara, ali stigao je Papadopulos i uspeo da mu ukrade loptu u ključnom trenutku. Brazilac na kraju nije uspeo da uputi udarac.

16' - Okliznuo se Nihad Mujakić. Iskoristio je to Przibilko da dođe do lopte, šutirao je iz okreta, no nije bio precizan i promene rezultata nema.

8' - Siminjani je oprobao udarac iz daljine. Nije bilo opasnosti po Jovanovića koji je bio dobro postavljen i lagano je zaustavio pokušaj igrača Lugana.

FOTO: M. Vukadinović

5' - Prva dobra prilika na utakmici za crno-bele. Kervin Arijaga je poslao odličnu loptu u prostor, ali iz izgledne pozicije Aldo Kalulu nije šutirao kako je želeo.

2' - Sačekao je Partizan grešku Lugana. Severina je dodao loptu do Saldanje koji je šutirao iz velike daljine. To je loše uradio pošto je lopta otišla visoko preko gola rivala.

1' - Počela je utakmica u Humskoj!

Uoči meča:

Sastavi:

Partizan (4-2-3-1): Jovanović - De Medina, Marković, Mujakić, Jurčević - Arijaga, Zahid - Severina, Kalulu, Zubairu - Saldanja.

Lugano (4-2-3-1): Saipi - Zanoti, Papadopulos, El Vafi, Valencuela - Belhađ, Grgić - Aliseda, Bislimi, Siminjani - Przibilko.

"Parni valjak" će za razliku do meča sa klubom iz Ukrajine imati publiku i to će sigurno biti prednost za tim Aleksandra Stanojevića, ali igrači su ti koji pre svega moraju da budu na pravom nivou kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

Za razliku od Evrope, Partizan dobro gura u Superligi Srbije i jedina je ekipa sa maksimalnim učinkom posle tri kola, uz gol razliku 7:0.

Lugano je takođe dobro otvorio sezonu. Namučio je Fenerbahče u kvalifikacijama za najelitnije takmičenje, no eliminisan je ukupnim rezultatom 4:6. Ipak, u prvenstvu Švajcarske ovaj tim ima devet bodova posle tri odigrana kola.

Podsetimo, revenš meč Lugano - Partizan na programu je 15. avgusta od 20.30.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

Košarka je danas u centru pažnje. Tačnije, Srbija i Amerika. Olimpijske igre u Parizu su dočekale veliki derbi, iako je "tek" polufinale. Košarkaška reprezentacija Srbije za rivala ima moćni tim Sjedinjenih Američkih Država, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

08. 08. 2024. u 20:47 >> 21:02

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!