TUGA! Bivši igrač i trener Sarajeva preminuo, udario ga grom

Novosti online

08. 08. 2024. u 20:57

TRAGEDIJA je pogodila fudbalski svet u Bosni i Hercegovini. Preminuo je trener Dženan Uščuplić (48).

ТУГА! Бивши играч и тренер Сарајева преминуо, ударио га гром

Foto: Unsplash

U olujnom nevremenu koje je praćeno grmljavinom, jakom kišom i vetrom život je izgubio bivši trener Sarajeva, dok je bio sa društvom bio na planinarenju.

Uščuplić je kao igrač ostavio veliki trag u Sarajevu, a posle igračke karijere, koja je završena 2002. godine, posvetio se trenerskom poslu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Radio je na gotovo svim funkcijama u ovom klubu. Bio je asistent, prvi trener, vodio je kadetske i juniorske selekcije, a poslednji angažman imao je na Koševu kao trener ekipe do 19 godina.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Taj posao je obavljao do novembra 2023. godine, posle čega je bio bez posla. Uščuplić je u velikoj tragediji smrtno stradao od udara groma na Zelengori.

Kao igrač Sarajeva u tri navrata Uščuplić je osvojio trofeje Kupa BiH i jedan Super Kup. Igrao je i za Olimpik. Penzionisao se sa samo 27 godina. Kao trener seniore je sa klupe vodio do titule u BiH 2015. godine, te je dva puta osvajao Kup BiH.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!