CRVENO-BELI ČASTE MALIŠANE: Besplatan ulaz za decu na meču Crvena zvezda - Novi Pazar

Filip Milošević

09. 08. 2024. u 12:34

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz na sutrašnju utakmicu protiv Novog Pazara u četvrtom kolu Superlige Srbije biti besplatan za decu do 14 godina.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ЧАСТЕ МАЛИШАНЕ: Бесплатан улаз за децу на мечу Црвена звезда - Нови Пазар

FOTO: FK Crvena zvezda

- FK Crvena zvezda ponovo sa zadovoljstvom obaveštava mališane da će kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za svu decu starosti do 14 godina na narednom meču protiv Novog Pazara u subotu, 10. avgusta, od 20 sati - navodi se u saopštenju kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Iz redova sedmostrukog uzastopnog šampiona Srbije podsećaju da je neophodno da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Novog Pazara.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ulaznice su i u onlajn prodaji, podsećaju iz Zvezde, dok je kupovina na šalterima "Marakane" dostupna danas do 18 časova, kao i sutra od 12 do početka meča.

Cene ulaznica su sledeće: Sever - 400 dinara, Istok - 500 dinara, Zapad - 700 dinara, Tribina Siniša Mihajlović - 1.400 dinara.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zvezda se nalazi na drugom mestu sa sedam bodova. Novi Pazar je na petoj poziciji sa četiri boda, ali uz utakmicu manje.

BONUS VIDEO: PREKO KARIBA I PARIZA - DO LILA, ZBOG SRBIJE: Dobrica i Zorica snabdevaju srpske navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!