NOVI KIKS PARTIZANA: Ima li kraja crno-beloj agoniji?

Александар Илић
Aleksandar Ilić

11. 08. 2024. u 22:02 >> 22:04

FUDBALERI Partizana su nakon eliminacije iz Lige šampiona, gde su primili devet pogodaka u dvomeču dočekali Lugano u kvalifikacijama za Ligu Evrope, meč u Beogradu izgubili su 1:0. Priželjkivali su crno-beli da "leče rane" protiv IMT sa Novog Beograda, a ipak su produžili svoju agoniju. Duel je završen bez pobednika 0:0.

НОВИ КИКС ПАРТИЗАНА: Има ли краја црно-белој агонији?

FOTO: FK Partizan

Nije sve počelo kako su se navijači Partizana nadali. Prvo poluvreme u Zaječaru bilo je za zaborav. Bez ozbiljnijih prilika, bez uzbuđenja. Jedan šut u okvir gola domaćina uputili su crno-beli, a najbolju šansu u uvodnih 45. minuta imao je IMT. 

Aleksandar Lutovac je pobegao Svetozaru Markoviću, izašao ispred Aleksandra Jovanovića koji je odlično reagovao i još jednom potvrdio da je najbolji igrač kluba iz Humske - poluvreme 0:0. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Živnuo je Partizan u drugom poluvremenu ali je ponovo IMT mogao prvi do gola. Vladimir Krstić je iskoristio lošu reakciju Maria Jurčevića, šutirao je sa desetak metara, odlično reaguje Jovanović. 

Odgovorio je Partizan. Jurčević je bio u 85. minutu u velikoj prilici. Savladao je golmana IMT, ali je Konstantinov glavom sklonio loptu sa gol linije. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dva minuta kasnije Ksander Severina je postigao gol, usledila je radost crno-belih, ali je gol poništen nakon pregleda VAR snimka zbog igranja rukom u začetku akcije od strane Svetozara Markovića.  

IMT - PARTIZAN / 0:0

90' Osam minuta produžen je meč. 

86'  Ksander Severina je postigao gol, usledila je radost crno-belih, ali je gol poništen nakon pregleda VAR snimka zbog igranja rukom u začetku akcije od strane Svetozara Markovića.  

82'  Lutovac ponovo u ozbiljnoj šansi. Zaustavljen je. 

74' U želji da izbaci loptu iz kaznenog prostora Mario Jurčević je nabacio loptu na nogu kapitena IMT-a Vladimira Krstića. Iskusni igrač Traktorista snažno je šutirao sa oko 14, 15 metara, ali je Jovanović sjajno intervenisao. Drugi put je golman Partizana praktično izvadio loptu iz mreže i sačuvao nulu crno-belima

FOTO: FK Partizan

68' Bibras Natho je natrčao na odbitak, sjajno zahvatio loptu, ali šutnuo preko gola. 

61' Jovanović odličan na centaršut Lazarevića, samo gol-aut. 

58' Pripretio je Aleksandar Lutovac na drugoj strani, Marković dobar. Nastavio se u narednih desetak sekundi pritisak domaćina. 

57' Živnuo je malo Partizan u drugom poluvremenu. Zaigrao bolje. Međutim, na pravu šansu se još uvek čeka. 

48' Usledio je prekid meča zbog ubacivanja patika od strane navijača Partizana u teren.  

47' Zahid je šutirao, samo korner. 

46' Nastavljen je meč. 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA 

32' Aleksandar Lutovac je prošao iza leđa štopera Partizana, pobegao je Markoviću, izašao pred jovanovića koji se bolje snašao. 

25' Kurt je glavom nakon kornera zahvatio loptu, uputio ju je direktno u ruke Aleksandra Jovanovića. 

FOTO: FK Partizan

21' Igra se između dva šesnaesterca golmani gotovo da su bez posla, povremeno dobiju loptu iz poslednje linije da je ispucaju napred, ali ništa više od toga. 

9' Lazar Konstantinov je oprobao udarac iz daljine, daleko od gola Jovanovića ide lopta 

 1' Počela je utakmicau  Zaječaru. 

UOČI MEČA 

Glavni arbitar ovog susreta biće Marko Ivković, a pomagaće mu Marko Đuričić i Milorad Jovanović.

Poslednji susret između Partizana i IMT-a odigran je 17. februara, a crno-beli su tada slavili sa 5:2.

Sastavi: 

IMT: Belić - Bastaja, Batis, Popović, Konstantinov - Krstić, Zulfić - Terzić, Kurt, Lutovac - Popović

Partizan:  Jovanović - Đurđević, Marković, Mujakić, Antić - Ovusu, Zahid - Grimaldo, Trifunović, Natho - Đorđe Jovanović

U najavi ovog meča, Aleksandar Stanojević, trener crno-belih, istakao je:

- Igramo u Zaječaru na jednom lepom stadionu, nadamo se da će doći dosta publike da nas podrže. Kadrovska situacija je dobra, imamo malo problema sa Saldanjom. Moramo nešto da promenimo, s obzirom da igramo na dva fronta, ne želimo da odlažemo utakmice. Očekujemo dobru utakmicu protiv nadahnute ekipe koja igra sa dosta intenziteta. Ima dosta naših igrača koji igraju tamo, nadam se da će navijači uživati.

BONUS VIDEO: Spektakularan doček! Kilijan Mbape predstavljen u Realu iz Madrida 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE KARIJEV SIN? Osvajao medalje sa reprezentacijom Nemačke, oženio lepoticu (FOTO)