RIJEKA IMA NOVOG TRENERA: Bivši fudbaler Crvene zvezde seo na klupu kluba sa Rujavice

Filip Milošević

13. 08. 2024. u 12:50

Rijeka se u nezgodnom trenutku razišla sa dosadašnjim trenerom Željkom Sopićem, pred revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope sa Elfsborgom. Klub sa ''Rujavice'' je predstavio novog šefa struke, bivšeg fudbalera Crvene zvezde Radomira Đalovića.

РИЈЕКА ИМА НОВОГ ТРЕНЕРА: Бивши фудбалер Црвене звезде сео на клупу клуба са Рујавице

FOTO: EPA

– Odlukom Uprave HNK Rijeka Željko Sopić više ne obavlja funkciju glavnog trenera kluba. Novi trener prve ekipe biće Radomir Đalović, bivši igrač HNK Rijeka i dosadašnji pomoćni trener kojem će ovo biti prvi samostalni trenerski angažman. HNK Rijeka zahvaljuje Željku Sopiću na svemu što je učinio za klub i želimo mu puno sreće u nastavku trenerske karijere – glasilo je saopštenje Rijeke.

Inače, Đalović je nosio dres Zvezde u sezoni 2000/01, i postigao dva pogotka za crveno-bele.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 12:18

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?